BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,89
ALTIN 2.433,78
HABER /  GÜNCEL

Pınar Gülkapan kimdir kaç yaşında hangi dizilerde oynadı?

Aşk Mantık İntikam dizisinde Ozan karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu İlhan Şen kendisi gibi oyuncu Pınar Gülkapan ile aşk yaşamaya başladı. Bu haberin ardından Pınar Gülkapan kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilede oynadı sorusu merak konusu oldu.

Abone ol

FOX ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin Ozan'ı 33 yaşındaki İlhan Şen kendisi gibi oyuncu olan  Pınar Gültekin il aşk yaşamaya başladı. Magazin basınında duyulan bu haberin ardından Pınar Gülkapan kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı sorusu ise merak konusu oldu. 

 İlhan Şen'in ismi rol arkadaşı Burcu Özberk ile anılsa da gerçeğin bambaşka olduğu öğrenildi. Yakışıklı oyuncunun Pınar Gülkapan'la aşk yaşadığı öğrenilmesinin üzerine İlhan Şen'in sevgilisi kim? Pınar Gülkapan kimdir, nereli, kaç yaşında?

Pınar Gülkapan, Siccin 5 adlı yapımın ardından tanınan oyuncudur. Gülkapan, İstanbul Devlet Tiyatrosunda başladığı oyunculuğa devam etmektedir.

İlhan Şen:  İlhan Şen, 19 Aralık 1987 yılında Bulgaristan’da doğmuştur. İlhan Şen ailesi ile birlikte 2 yaşında iken İstanbul'a yerleşmiştir. İlköğretim ve Ortaokulu İstanbul'da tamamlamış ardından üniversite eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde tamamlamıştır.

2008 yılında katıldığı Türkiye'nin en iyi model yarışmasında finalist oldu ancak En İyi Mayo Modeli seçildi. 2009 yılında ise Türkiye'nin En İyi Modeli seçildi. Daha sonra Bulgaristan'da düzenlenen Dünyanın En İyi Modeli yarışmasında Türkiye'yi temsil etti ve Avrupa'nın En İyi Modeli seçildi. Bir süre modellik yaptıktan sonra oyunculuk eğitimi aldı. Oyunculuk kariyerine Şahin Tepesi adlı dizi ile adım atmıştır.

Geçmiş dönemlerde ATV ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Erman Façalı karakterine de hayat veren İlhan Şen, 1.89 metre boyunda, 82 kilo ve Yay burcudur. İlhan Şen son olarak Ramo'da Cengiz'in oğlunu canlandırmıştır. Sibel'in kardeşi Neco'ya hayat veren İlhan Şen dizideki rolünde ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir kişi. Kötü bir ruha sahiptir. Babasının gücü ve servetinin günün birinde kendisine kalacağını bildiğinden bunun rahatlığı içinde yaşamıştır. Onun bu rahatlığı, tüm ailesini uçurumun eşiğine getirecektir.

İLHAN ŞEN'İN DİZİLERİ

2019 – Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Erman Façalı) (TV Dizisi)
2018 – Şahin Tepesi (Mete) (TV Dizisi)
2018 – Mehmed: Bir Cihan Fatihi (TV Dizisi)