BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.310,22
HABER /  GÜNCEL

Pilotlardan biri elimizde rehin!

Suriye'nin düşürülen helikopterindeki pilotlardan ikisinin öldüğü birinin rehin tutulduğu ortaya çıktı.

Abone ol

Muhalifler Türk jetleri tarafından düşürülen Suriye helikopterinden atlayan 3 kişiden ikisinin öldüğünü birinin ise ellerinde rehin bulunduğunu açıkladı.

Türkiye'nin, sınır ihlali yapan Suriye'ye ait bir askeri helikopteri düşürdüğünü açıklamasının ardından Özgür Suriye Ordusu (ÖSO), helikopterin vurulmasından hemen sonra çekildiği iddia edilen görüntüler paylaştı.

Görüntülerde uçağın alev topu halinde yere düşmesi ve yanan enkazının yanı sıra paraşütle atlayan pilotların yere inişi görülüyor. ÖSO mensupları daha sonra ise otomatik silahlarla, paraşütle yere inmeye çalışan havadaki pilotlara nişan alarak ateş ediyor.

Pilotların yere inmesiyle birlikte 'Allahuekber' diye bağırmaya başlayan ÖSO mensupları, pilotlara doğru yöneliyor ve hemen ardından arka arkaya silah sesleri duyuluyor. Görüntülerde ayrıca pilotlardan birine ait olduğu iddia edien bir ceset ve kanlı üniforma görülüyor.

Bu arada enkaz parçalarını toplamayı sürdüren muhalifler helikopterden üç kişinin düştüğünü ikisinin öldüğünü, birinin ise ellerinde rehin bulunduğunu söyledi.

İŞTE ÖSO'NUN DÜŞEN HELİKOPTERİ GÖRDÜĞÜ AN


Düşürülen helikopterle ilgili çarpıcı detaylar

Hatay'ın Yayladağı ilçesi yakınlarıda düşürülen Suriye savaş helikopteriyle ilgili dün akşamdan bu yana yaşanan gelişmeleri sizin için derledik. 

-Helikopter ne zaman ve neden vuruldu?
-Ahmet Davutoğlu ne açıklama yaptı?
-Suriye'den gelen ilk tepki ne yönde?
-Helikopterin düşüş anı ve enkaz görüntüleri

İŞTE TÜM DETAYLAR 

suriye-helikopteri.jpg