BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Petek Dinçöz bu yıl evleniyor!

Can Tanrıyar ile uzun yıllar süren beraberliğini sonlandıran Petek Dinçöz evlilik sorularına bakın ne dedi.

Abone ol

Yapımcı Can Tanrıyar'dan olaylı şekilde boşanan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, "Artık hayatımı yaşamak istiyorum. Hatta bu yıl yeniden evlenmeyi düşünüyorum" diye konuştu
Şu sıralar 'Milat' adlı albümüyle gündemde olan Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde Best FM'de 'Arzu'nun İnleyen Nağmeleri' adlı programa konuk oldu.

"O TARZ GİYİNMEZDİM"
Dinçöz programda; "Assolist geçmişinden pişman mısın?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Şimdiki aklım olsa, o tarz giyinmezdim; o postişler, takma tırnaklar çok kötüydü. Ama Türk Sanat Müziği okuyordum; mecburdum o şekilde giyinmeye. Geçmişte yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim, gurur duyuyorum ama şimdi daha rahatım, yaşımı yaşıyorum." Eski eşi Can Tanrıyar'dan geçtiğimiz yıl olaylı şekilde ayrılan Dinçöz; bu konuyla ilgili soruları cevaplamazken, "Artık hayatımı yaşamak istiyorum. Hatta yeniden evlenmeyi düşünüyorum; inşallah bu yıl" dedi.

DOĞRU KİŞİ ÇIKSIN ADINI BİLEĞİME YAZDIRACAĞIM
Petek Dinçöz, geçtiğimiz günlerde Azeri kanalı ATV'ye verdiği röportajda ise; özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yaptı. Geçtiğimiz aylarda umreye giden Dinçöz; "14 Şubat'ta esas sevgilim olan Rab'bimin yanındaydım. Dualarımı okudum, yaptığım hatalardan ders çıkardım. Yeni bir ben olarak döndüm" dedi. Aşksız kalmak istemediğini belirten şarkıcı, "Doğru kişi karşıma ne zaman çıkacak bilmiyorum ama çıktığında, ismini bileğime yazdıracağım. Aşksız hayat olmaz" diye konuştu.