BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,84
ALTIN 2.433,90
HABER /  EKONOMİ

Personel alacak yerler hangileri?

En son iş ilanlarını ve personel alacak yerleri merak ediyorsanız bu haberi okuyun!

Abone ol
İzmir Konak Belediyesi Personel Alımı
İzmir Konak Belediyesi Özürlü Personel Alım İlanı

Bu işgücü istemi, İŞKUR'un İZMİR İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.

KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI * ( PARKLAR MD.)
Son Başvuru Tarihi :
10 Mayıs 2010
Yayınlanma Tarihi : 30 Nisan 2010, Sayı : 781237

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; - Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov

Öğretmenevi Personel Alımı
Aydın Öğretmenevi Garson Alım İlanı...

Bu işgücü istemi, İŞKUR'un AYDIN İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.

ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ
Son Başvuru Tarihi : 10 Mayıs 2010
Yayınlanma Tarihi : 30 Nisan 2010, Sayı : 7

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE; İŞVEREN İSTEĞİ ÜZERİNE NOTER KURASINA İLKÖĞRETİM VE ORTAÖĞRETİM (LİSE) MEZUNLARI DA KATILABİLİR.

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ
UYGULAMA VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE
4/B SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz hastanesinin personel ihtiyacının karşılanması amacıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesine göre, 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Karan ile yürürlüğe giren "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar'a", 28/06/2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan 2007/12251 saydı Bakanlar Kurulu Karan ile ek madde konulan Sözleşmeli Personel çalıştırılmasına ilişkin esaslara göre aşağıda belirtilen unvanlarda KPSS (B) gurubu puan sırasına konulmak kaydıyla personel istihdamı yapılacaktır.


KADRO UNVANİ SAYI


Hemşire 1


Sağlık Teknikeri 4


Tekniker 2


TOPLAM 7 Kişi

[PAGE]



Elektrikçi Alım İlanı
D.K.K Bakım Onarım ve İstihkam Komutanlığı Elektrikçi (Bakım Elektrikçisi) Alım İlanı

Bu işgücü istemi, İŞKUR'un İSKENDERUN ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.

T.C. DZ.K.K. BAKIM ONARIM VE İSTİHKAM KOMUTANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 12 Mayıs 2010
Yayınlanma Tarihi : 03 Mayıs 2010

Genel Şartlar ve Notlar

ELEKTRİKÇİ (TRAFO YÜKSEK GERİLİM HAT ONARIMCISI) MESLEK KOLUNDA ALINACAK İŞÇİ ADAYLARININ " TRAFO VE YÜKSEK GERİLİM SİSTEMLERİNDE ÇALIŞABİLMEK İÇİN M.E.B.LIĞI VEYA İLGİLİ KAMU KURUMU ONAYLI YETKİ BELGESİ/KURS BELGESİ" OLMASI GEREKMEKTEDİR.

Bu işgücü istemi, İŞKUR'un KASTAMONU İL MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.

Sulama Teknikeri Alım İlanı
Beyler Sulaması Birliği Sulama Teknikeri Alım İlanı...


BEYLER SULAMASI BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI
Son Başvuru Tarihi : 12 Mayıs 2010
Yayınlanma Tarihi : 03 Mayıs 2010, Sayı : 781855

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE - TALEP ŞARTLARINA DURUMU UYAN ADAYLAR, İLANIN YAYIMLANDIĞI TARİHTEN İTİBAREN 10 GÜN İÇERİSİNDE TALEBİN YAYIMLANDIĞI İL/ŞUBE MÜDÜRLÜKLERİNDEN ŞAHSEN VEYA WWW.İSKUR.GOV.TR İNTERNET ADRESİ ÜZERİNDEN BAŞVURU YAPABİLİRLER. - GERÇEGE AYKIRI BELGE VERENLERİN YA DA BEYANDA BULUNANLARIN BAŞVURUSU GEÇERSİZ HALE GETİRİLMESİ, İŞE ALINMASI İŞLEMİNİN İPTALİNE İLİŞKİN KURUMUN VE TALEP SAHİBİ KAMU KURUM VE KURULUŞUNUN YASAL İŞLEM YAPMA HAKKI SAKLIDIR. - KURA NOTER HUZURUNDA TALEP SAYISININ 3 KATI ORANINDA ASİL VE YEDEK OLMAK ÜZERE ÇEKİLECEKTİR. -KPSS 2008 SINAVINA GİRİP KPSS P93 TÜRÜNDEN EN AZ 60 ALMIŞ OLMAK. - TALEPLERE BAŞVURU YAPAN ADAYLAR, EĞİTİM DURUMU, TECRÜBE, ÖNCELİK DURUMU, YABANCI DİL ŞARTI, EHLİYET ŞARTI VB. KOŞULLARI TAŞIYIP TAŞIMADIKLARINI TALEBİ VEREN KURUMA İBRAZ ETMEK ZORUNDADIRLAR. - SON MÜRACAAT TARİHİ RESMİ TATİLE RASTLADIĞINDA BİR SONRAKİ İŞ GÜNÜ BAŞVURULAR KABUL EDİLECEKTİR. - MÜRACAAT TARİHLERİ ÇAKIŞAN AYNI KAMU KURUM VE KURULUŞUNUN BİRDEN FAZLA İŞGÜCÜ İSTEMİNE DURUMU UYAN İŞ ARAYANIN TERCİHİ DOĞRULTUSUNDA SADECE BİR TALEBE MÜRACAATI KABUL EDİLECEKTİR. - TALEBE BAŞVURANLARDAN ŞARTLARI UYANLAR, KPSS PUANINA GÖRE EN YÜKSEK PUANDAN BAŞLAMAK ÜZERE TALEP SAYISININ 3 KATI ORANINDA MÜLAKAT İÇİN İŞVERENE GÖNDERİLECEKTİR. - ÖNCELİK HAKKINA SAHİP OLANLARDAN, BAŞVURUDA BULUNDUKLARI SÜREKLİ YA DA GEÇİCİ İŞGÜCÜ TALEBİNE İŞVERENCE DAVET EDİLDİKLERİ HALDE MÜCBİR SEBEPLER DIŞINDA İCABET ETMEYEN, SINAVA KATILMAYAN, İŞİ REDDEDEN VEYA KAMUDA SÜREKLİ İŞÇİ STATÜSÜNDE İŞE YERLEŞENLERİN ÖNCELİK HAKKI ORTADAN KALKAR. ÖNCELİK HAKKINDAN İKİNCİ KEZ YARARLANILMAZ. -MÜLAKAT TARİHİ İŞVEREN TARAFINDAN NİHAİ LİSTEDE İSMİ BULUNANLARA YAZILI OLARAK BİLDİRİLECEKTİR.

ODTÜ Personel Alım İlanı
Orta Doğu Teknik Üniversitesi Özürlü Bahçıvan Alım İlanı...

Bu işgücü istemi, İŞKUR'un ÇANKAYA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ biriminden ilan edilmiştir.

ODTÜ(KAMU)
Son Başvuru Tarihi : 12 Mayıs 2010
Yayınlanma Tarihi : 03 Mayıs 2010, Sayı : 1

Genel Şartlar ve Notlar

TALEBE BAŞVURACAK ADAYLARIN DİKKATİNE;
- Talep şartlarına durumu uyan adaylar, ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde talebin yayımlandığı yerdeki İl/Şube Müdürlüğümüzden veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabilirler. - Gerçeğe aykırı belge verenlerin ya da beyanda bulunanların başvurusu geçersiz hale getirilmesi, işe alınması işleminin iptaline ilişkin Kurumun ve talep sahibi kamu kurum ve kuruluşunun yasal işlem yapma hakkı saklıdır. - Taleplerde 2008 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) sonuçları geçerli olup, 2008 KPSSP94 puanı olan adayların başvuruları kabul edilecektir. - Taleplere başvuru yapan ve nihai listede yer alan adaylar, eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, yabancı dil şartı vb. koşulları taşıyıp taşımadıklarını yazılı veya sözlü sınavdan önce talebi veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz etmek zorundadır. Bu durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar nihai listeden çıkarılarak sıralamada yer alan diğer kişiler listelere dahil edilecektir. - Merkezi sınav uygulanmayacak kişilerden (önceliklilerden) müracaat eden adaylar içerisinden öncelik belge tarihlerine göre talep sayısının üç katını geçmeyecek şekilde isim ve adresleri ile durumlarını açıklayıcı bilgi talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir. - Son müracaat tarihi resmi tatile rastladığında bir sonraki iş günü başvurular kabul edilecektir. - Müracaat tarihleri çakışan, aynı kamu kurum ve kuruluşunun birden fazla işgücü talebine durumu uyan iş arayanın, tercihi doğrultusunda sadece bir talebe müracaatı kabul edilecektir. - Merkezi sınav kapsamında müracaat eden adaylar içerisinden en yüksek puan alandan başlamak üzere talep sayısının üç katı olacak şekilde düzenlenecek nihai listede yer alan kişilerin isim ve adresleri, işçi talebinde bulunan kamu kurum ve kuruluşuna bildirilecektir.