BIST 10.269
DOLAR 32,29
EURO 34,84
ALTIN 2.435,42
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hatay'da duble yol çalışması

Antakya-Samandağ arasında yapımına başlanan duble yol çalışmalarının startını Hatay Valisi Celalettin Lekesiz verdi.

Abone ol

Temel atma töreninde kısa bir konuşma yapan Vali Lekesiz, “Bugün temellerini attığımız Antakya-Samandağ duble karayolunun 2010 Kasım ayı sonunda bitirilmesini hedefliyoruz.

Bu yol yapıldıktan sonra trafik çok rahatlayacak. Her yıl dünyada ve ülkemizde trafik kazalarında çok sayıda can ve mal kaybı yaşanıyor. Meydana gelen bu kazaların büyük bölümü kara yolların yetersizliğinden ve sürücülerin dikkatsizliğinden kaynaklanıyor. Devlet üzerine düşen sorumluluğu yerine getirerek, karayollarının en güvenli konuma getirilmesi için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Sürücülerinde aynı sorumluluk anlayışıyla üzerine düşeni yapması ve trafik kurallarına uyması gerekiyor. Antakya-Samandağ karayolundan günde 10 bin araç gidiş geliş yapıyor. Herkesin kurallara uyması halinde bu güzergahtaki trafik kazalarını en aza indirgeye biliriz” dedi.

Daha sonra gerçekleştirilen temel atma töreninin ardından Vali Celalettin Lekesiz, Samandağ’a bağlı Sutaşı beldesinde kurulması planlanan Samandağ Devlet Hastanesi alanında incelemelerde bulundu.