BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,00
ALTIN 2.516,17
HABER /  GÜNCEL

Penisi taşla ezildi

Antalya'nın Kumluca ilçesinde tamircilik yapan bir kişi hunharca öldürüldü..

Abone ol

Antalya'nın Kumluca ilçesinde tamircilik yapan bir kişi, av tüfeğiyle vurularak öldürüldü. Öldürülen kişinin cesedi, çıplak halde bir mesire alanında bulundu.
AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, ilçedeki sanayide otomobil tamirciliği yapan evli ve bir çocuk babası Selami Sarı (31), mesire alanı Sarnıç Tepesi mevkinde, 07 KU 678 plakalı otomobilinin yanında çıplak halde ölü bulundu.
Polis ekiplerince olay yerinde yapılan ilk incelemede, Selami Sarı'nın av tüfeğiyle sol şakağından vurularak öldürüldüğü tespit edilirken, Sarı'nın darp edildiği de belirlendi. Sarı'nın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Namus cinayeti mi?

Olayla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturmada, Selami Sarı'nın eşinin dün Kumluca Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak, eşinden bir süredir haber alamadığını söylediği ve kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Polisin yaptığı incelemede, Sarı'nın otomobilinde kadın gözlüğüne rastlanırken, gözlüğün sahibi olduğu iddia edilen H.Ç. adlı kadının, savcılıkça ifadesine başvuruldu. H.Ç'nin, öldürülen Selami Sarı ile ilişkisi olduğu öne sürüldü. Yetkililer, soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdiler.