BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Pendik'de kavşaklar rehabilite edildi

Pendik Belediyesi Fen İşleri ekipleri trafik sirkülasyonun çok daha sağlıklı sağlanması için bazı düzenlemeler yaptı.

Abone ol

Pendik Belediyesi Fen İşleri ekipleri trafik sirkülasyonun çok daha sağlıklı bir şekilde sağlanması için geçtiğimiz yıl (2009) ilçede bulunan bazı kavşaklarda düzenleme çalışmaları yaptı. Çamlık Mahallesi Sarmaşık Evler, Gözdağı, Bahçelievler Mahallesi İtfaiye ve Güllübağlar Aşevi Kavşaklarını rehabilite eden ekipler, böylece sürücülere zaman tasarrufu sağlamış oldu.

İtfaiye kavşağı: Trafik yoğunluğuna önlem olarak yol 2 şeritten 3 şeride çıkarıldı. Aynı zamanda sinyalizasyon çalışmaları yeniden düzenlendi.

Aşevi kavşağı: Kaza riski oranının azaltılması için bölgeye hem ada yapıldı hem de yol genişletilerek trafik sıkışıklığı önemli ölçüde azaltıldı.

Sarmaşık kavşağı: Tamamen yeniden yapılan Sarmaşıkevler Kavşağı, çalışma sonrası bölgedeki ilköğretim okulunun yoluna entegre edildi. Böylece okulun giriş ve çıkış saatlerinde yaşanan araç yoğunluğu sürücülere her hangi bir sıkıntı yaşatmamış oldu.

Gözdağı kavşağı: Burada yapılan kavşak düzenlemesi sonrasında bölgedeki kaza riski büyük oranda azaltılırken yeniden düzenlenenyaya geçidi ve sinyalizasyon çalışması, trafik sirkülasyonunu rahatlattı.

Ekipler kavşak çalışmalarının yanında yol genişletme çalışmalarını da yaparak trafik akışının sağlıklı bir şekilde sürmesini sağladı.
Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri kavşak rehabilitasyon çalışmalarına önümüzdeki dönemde de devam edecek.