BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Peker Açıkalını kızdırdı

Peker Açıkalın bu kez yarışmacılardan Ermanla tartıştı.

Abone ol

Güldür Bakalım yarışmasında, yarışmacı Erman’ın “Ben Peker’i uslandırdım.” sözleri üzerine Peker’den çok ilginç bir tavır geldi

Güldür Bakalım yarışmasında her hafta ön plana çıkan Peker Açıkalın bu hafta yine ilginç bir polemikle karşımıza çıktı. Yarışmacı Erman’ın tanıtım filminde Peker hakkında söylediği “Ben Peker’i uslandırdım.” sözleri üzerine Peker’den çok ilginç bir tavır geldi.

Erman’ın yavaş yavaş ukala yıldızlığa doğru adım attığını belirten Peker, “Erman’da çok iyi bir potansiyel hissediyorum, gerçekten zirveye oynuyor ve ukala bir sanatçı olma yolunda ilerliyor.” şeklinde konuştu.

Kimseyle tartışmak istemediğini belirten Erman; “Bazen bana yöneltilen sorular gerçekten çok ilginç oluyor, bende bu yüzden yanlış anlaşılıyorum. Ben jüriye saldırmıyorum sadece kendimi savunuyorum.” dedi ve söz Peker’e geçti.

Erman’ın uzun süredir ilginç konulara değindiğini belirten Peker; “Erman 5 haftadır, önce adam olma, sonra insan olma, sonra oyuncu olma gibi denklemlerden bahsediyor. İnsanın karakter olarak karşısındaki insana nasıl hitap etmesi gerektiğini bilmesi gereklidir. Erman genelde jüri üyelerine kuliste veya çalışmalar sırasına “Hocam” diye hitap ediyor. Fakat kulis haricinde başka mekanlar da aynı kişilere isimleriyle hitap ediyor. Bence Erman’ın biraz sakinleşmesi gerekiyor.” diyerek ilginç bir çıkış yaptı.