BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Paul Walkerin ölüm nedeni ortaya çıktı

ABD'li aktör Paul Walker'in beklenmedik ölümüne ilişkin otopsi raporu yayınladı. Walker’ın kaza anında ölmediği belirlendi.

Abone ol

Ölümüyle tüm dünyayı yasa boğan Paul Walker’ın otopsi raporu açıklandı. Ünlü aktörün kaza anında ölmediği ortaya çıktı.

40 yaşındaki aktörün, arabanın çarpma anında ölmediği, kazanın ardından alev alan arabada termal yanık yaraları ve yanık travması nedeniyle can verdiği belirtildi. Kaza anını gösteren videoda da, araç kontrolden çıkmış, önce yol kenarındaki bir elektrik direğine, ardından da bir ağaca çarparak bir dakika sonra alev aldığı görülmüştü.

VÜCUDU TANINMAZ HALDEYDİ 

Yetkililer, daha önce feci bir şekilde yanarak can veren Walker’ın vücudunun tanınamaz halde olduğunu bu yüzden otopsisinin ertelendiğini açıklamıştı. Walker ve arabada bulunan arkadaşı Roger Rodas’ın kimlikleri diş kayıtlarına bakılarak belirlenmişti.

15 yaşında bir kızı olan Paul Walker, son olarak 6.’ncısı çekilen ‘Hızlı ve Öfkeli’ (The Fast and the Furious) filminin 7’ncisi için yapımcı firmayla çalışıyordu. ‘Hızlı ve Öfkeli’de gizli polis Brian O’Connor’u canlandıran Paul Walker, Vin Diesel ve Michelle Rodriguez’le birlikte serinin öne çıkan ana karakterlerinden biriydi. Serinin son filminin Temmuz ayında sinemalara gelmesi
bekleniyor.

ASPARAGAS HABERLER YALANLANDI

Hızlı ve Öfkeli'nin yeni çekilen filmi ile bağlantılı olarak Paul Walker'ın ölümüne senaryo diyen insanlar bile var.

Pek çok seveni ünlü oyuncunun ölümüne halen inanmaz iken internet üzerinden tam emin olmak için çeşitli arama sonuçlarına başvuruyorlar.

İşte yapılan o sahte haberler:

1. Paul Walker’in cesedinin fotoğrafı: Twitter ve Facebook’ta dolaşa görsel’in Paul Walker’in cesedi olduğuna pek çok kişi inandı. Fotoğraf aslında 2011 yılında Afrika’da misyonerlik yapan bir adamın geçirdiği bir kazanın fotoğrafıydı. 

2. Paul Walker ölmedi haberi: Bu görselin ardından yine aynı misyonerin bu defa tedavi edilmiş hali gösterilerek bunun Paul Walker olduğu, ölümü haberlerine karşın, aslında Walker’in hayatta olduğu iddia edildi. Bu haber de yalandı..

3. Paul Walker ölmeden 1 gün önce Paul Walker’in öldüğüne dair sahte haber yapıldı haberi: Paul Walker ölmeden 1 gün önce yapılan sahte haber ile ilgili haberlerin de sahte olduğu ortaya çıktı. Söz konusu Paul Walker öldü haberinin tüm Hollywood ünlüler için otomotik olarak üretilen bir ölüm haberi olduğu anlaşıldı.

SON YAŞ GÜNÜNÜ BÖYLE  KUTLADI

 

Son yayınlanan görüntülerden biri de Walker'ın 12 Eylül'de 40.yaşını kutladığı doğum günü oldu. Rol arkadaşı Tyrese Gibson'ın da bulunduğu kutlamada Walker'ın son derece mutlu olduğu görünüyor.

PAUL WALKER KİMDİR?

Paul Walker, 1973 doğumlu ABD'li sinema oyuncusu. Eskiden modellik yapan aktör 2001 yapımı The Fast and the Furious filminde canlandırdığı polis memuru Brian O'Conner rolüyle üne kavuştu.


ÖLÜM ANI BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ



PAUL WALKER İLE İLGİLİ TÜM HABERLER İÇİN TIKLAYIN...