BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,29
HABER /  DÜNYA

Parti kızı nasıl müslüman oldu?

Eskiden partilerin gözdesi olan İngiliz stajyer öğretmen Heather Matthews'in müslüman olması İngiliz basının gündeminde.

Abone ol

Eskiden partilerin gözdesi olan İngiliz stajyer öğretmen Heather Matthews, İspanyol adası İbiza'daki tatilinden döndükten sonra, dört hafta önce Kelime-i Şehadet getirerek Müslüman oldu.

EN ÇOK OKUNAN HABER OLDU

İngiliz Daily Mail gazetesinin sitesinde dün, günün en çok okunan haberi iki çocuk annesi İngiliz stajyer öğretmenin 4 hafta önce Müslüman olduğunu anlatan haberiydi.

 

BEN DE ŞAŞIRDIM

Daily Mail gazetesine konuşan Heahter, İslam'ın eski sığ yaşamında bulamadığı gerçek sevgiyi ve mutluluğu getirdiğini söyleyerek, "İnsanlar bana baskı uygulandığını düşünüyor, arkadaşlarım bunun da geçici heveslerimden biri olduğunu düşünüyor. Fakat ben güçlü, kendine güvenen özgür bir kadınım. Müslüman olması ihtimal dışı olan insanlardan biri olduğumu biliyorum. Bu durum beni de şaşırtıyor. Fakat bunu sevgi ve mutluluk için yaptım, hayatım tamamen değişti" dedi.

kadin-.jpg

KENDİMİ ARIYORDUM

Çevresindekilerin bunun bir heves olduğunu söylemesine de çok bozulduğunu belirten Heahter; "Ben ne zamandır kendimi arıyordum. Müslüman kızlar bana başörtüsü ve Kur'an-ı Kerim hediye ettiler, Çok etkilendim. Ben kendimi bulduğuma inanıyorum. Başörtüsü taktığım için çok mutluyum" dedi.