BIST 10.682
DOLAR 32,18
EURO 35,02
ALTIN 2.438,65
HABER /  MAGAZİN

Paris Hiltonun cahilliği şaşırttı!

Hilton otellerinin várisi Paris Hilton’un ortaya çıkan bilgisizliği duyanları şaşkınlığa uğrattı!

Abone ol

Hilton otellerinin várisi Paris Hilton’un bazı arkadaşlarının adını bilmediği, Avrupa’da herkesin Fransızca konuştuğunu, Londra’nın Birleşik Krallık’ta bulunmadığını sandığı ortaya çıktı.

Paris Hilton’un bu cehaleti, geçen haziran ayında Londra’da bir gece kulübünde kavga ettiği aktrist Zeta Graff’ın kendisine açtığı dava ile ilgili olarak avukatların sorularına cevap verirken ortaya çıktı.

Basına sızan belgelere göre avukatı Larry Stein, gece kulübünde o gece kimlerle birlikte olduğunu sorunca Hilton, "Çok insanla görüşüyorum. Bazı arkadaşlarımın adını bile bilmiyorum" dedi. Terry adlı bir arkadaşının soyadı sorulunca Hilton, "Tuhaf bir Yunan adı gibiydi.

Douglas gibi bir şey" diye yanıtladı. Zeta Graff’ın dava konusu ettiği karalayıcı haberin İngiliz basınında yer alıp almadığı sorusuna ise Hilton "Hayır, Londra’da vardı" cevabını verdi. Avukatı "Londra, İngiltere’dedir" deyince Hilton, "Tamam. İngiltere. Her neyse" karşılığını verdi.

Hilton, söz konusu haberlerin kendisi Avrupa’dayken İngiltere’de çıktığını anlatmaya çalışırken ise "Bütün yaz Avrupa’daydım ve oradaki her şey Fransızca. Amerika’da olmadığım için bir şey görmedim" dedi.