BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,79
ALTIN 2.503,17
HABER /  MEDYA

Paramparça son bölüm özeti Star TV

Paramparça dizisinin son bölümü Star TV'de ekrana geldi. İşte Paramparça dizinin yeni bölüm özeti ve oyuncuları;

Abone ol
Paramparça yeni bölümünde yine fırtınalar estirdi. Dizi bu akşam twitter'da #itirafediyorumki tag'ıyla izleyicinin karşına çıkarken, akşama Cihan ve Dilara'nın itirafları damga vurdu. İzleyiciler ise özellikle Dilara'ya haksızlık yapan Cansu'ya tepki gösterdi.

Star TV'nin sevilen dizisi Paramparça  son bölümüyle dün akşam izleyicisiyle buluştu. Dizi, bu akşam Cihan ve Dilara'nın birbirlerine olan itirafları nedeniyle sosyal medyada #itirafediyorumki tag'ıyla yayınlandı. 

unlulerin-set-halleri.jpg

Cansu'ya ise sosyal medyada büyük tepki var. Kendisini 15 yıl boyunca sahip çıkan Dilara'ya Cansu'nun haksızlık yaptığını düşünen izleyiciler, tepkilerini twitter'dan gösterdi.

paramparca-dizi-izle-son-bolum-yeni-bolum.jpg 
SEZONA İDDİALI BAŞLADI

Geçtiğimiz sezonda reytigleri alt üst eden Paramparça'nın ikinci sezonu da bir hayli iddialı başladı. Yayınlandığı her hafta dizi severleri ekrana bağlamayı başaran, heyecan dozu yüksek sahneleriyle hafızalara kazınan Paramparça 33. bölüm fragmanı ile bomba gelişmelerin sinyalini verdi. Ekrana gelen son bölümün ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanına dizinin kadrosuna yeni sezonda dahil olan usta oyuncu Barış Falay'ın canlandırdığı Harun karakteri damga vurdu.

paramparca-dizi-son-bolum.jpg 
 
DİZİNİN OYUNCULARI 

Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan, Barış Falay Civan Canova, Tolga Tekin, Cemal Hünal, Nursel Köse, Güneş Emir, Alina Boz, Leyla Tanlar ve Burak Tozkoparan gibi pek çok güçlü ismi bir araya getiren Paramparça 33. bölümüyle 21 Eylül Pazartesi akşamı Star Tv'de!
 
PARAMPARÇA 33. BÖLÜM ÖZETİ

Hayatındaki en değerli insanın kaybından sorumlu tuttuğu Cihan ve Dilara’ya yıllardır kin besleyen Harun, artık intikam için hazırdır. Elindeki gençlik fotoğrafına her baktığında, “Aldıkları her nefesi onlara zehir edeceğim” diyen Harun planlarını birer birer hayata geçirmeye başlar.
 
'Bütün Fırtınalara Hazırım'
 
Yalıdaki olaylarla uğraşan ve kontrolünü kaybetmeye başlayan Cihan ise düşmanı Harun’dan habersizdir. Bir tek Gülseren’in yanında huzur bulan Cihan, “Bütün fırtınalara hazırım” sözleriyle Gülseren’e aşkını anlatırken, hiç tahmin etmediği biri bu ana tanıklık eder.
 
Hazal'ın oyunu ortaya çıkacak mı?
 
Yalıda herkes için zor günler başlar. Dilara, Gülseren’in gitmesi için her yolu dener. Hazal ise yalıda yaşanan bu karmaşadan faydalanarak herkese büyük bir oyun oynar.