BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Paramparça 22. bölüm Hazal ve Rahmi'nin hain oyunu

Paramparça yeni bölümde işler karışıyor. Son bölümde yalıyı soyan Müge'nin amacı ortaya çıkıyor. Hazal ve Rahmi ise hain bir planın peşinde. Paramparça 22. bölüm çok heyecanlı

Abone ol

Paramparça yeni bölümde işler karışıyor. Son bölümde yalıyı soyan Müge'nin amacı ortaya çıkıyor. Hazal ve Rahmi ise hain bir planın peşinde. Paramparça 22. bölüm çok heyecanlı

Aşık olduğu kız arkadaşı Müge’yi yalıya getiren ve onunla baş başa bir hafta sonu geçirmeyi planlayan Ozan, Müge’nin gizlice içkisine attığı ilaçla kendinden geçer. Ozan’ı bulan dedesi Rahmi Bey ona kötü haberi verir: Müge yalıyı soyup kaçmıştır.   

screen-shot-2015-04-27-at-11.51.22-am.png

Cihan’dan Gülseren’e aşk dersi

Tuzağına düştüğü Alev’in yalanını ortaya çıkarmak için her yolu deneyen Cihan, Gülseren’in kendisine inanmaması karşısında büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Gülseren’e duygusal bir konuşma yapan Cihan, “Sevmek, teslim olmaktır” sözleriyle adeta bir aşk dersi verir. 

screen-shot-2015-04-27-at-11.51.05-am.png

Özkan velayet davası açıyor

Öte yandan Candan, Özkan’ın aklına girmiş ve Cansu’ya soyadını vermek konusunda onu ikna etmiştir. Hazal ile Rahmi Bey’in derdi bambaşkadır. Onlar ortak sırları yüzünden birbirlerini idare etmek zorunda kalmıştır fakat gelişen olaylar bu çıkar ortaklığını bozar.

Bilinmeze yolculuk

Okul çıkışına Hazal’ı görmeye giden Gülseren, Hazal tarafından terslenir ama pes etmez. Birlikte taksiye binerler. Hiç planda olmayan bu yolculuk ikisini de bir bilinmeze doğru götürür.

PARAMPARÇA'DA NELER OLDU?

Rahmi Bey’in kurduğu tuzağa düşen ve otel odasında Alev adlı kadınla görüntülenen Cihan, Gülseren’e gerçekleri anlatmaya çalışır. Gülseren’in ise Cihan’a inanmamak için bambaşka sebepleri vardır. Cihan ilk kez Gülseren ile bu kadar açık konuşur: “Sen benim hayatımdaki kadınsın…”

screen-shot-2015-04-20-at-10.56.01-am.png

Dilara’ya büyük şok!

Tüm bu olup bitenlerden müthiş keyif alan ve Gülseren’i Cihan’dan uzaklaştırdığını düşünen Dilara, olayları konuşmak için gittiği Candan’ın evinde öyle birini görür ki artık sözün bittiği yerdedir!

Dilara ve Candan arasında yaşananlar, Candan’ın hiç görmediğimiz bir yüzünün ortaya çıkmasına sebep olur.

Ozan iyi niyetinin kurbanı oluyor

Ozan ise Müge ile yaşadığı aşkın kendisine nelere mal olacağından habersizken, Rahmi Bey ile Hazal ellerinde birbirleri için bulunan kozlardan ötürü mecburen barış yapmak zorunda kalmıştır.