BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Para dolu çantayı tuvalette unuttu

İçinde 25 bin TL'nin bulunduğu çantasını bir dinlenme tesisinin tuvaletinde unuttu, kaybını farkettemedi bile, ta ki...

Abone ol

Kastamonu'nun Taşköprü İlçesi’nde esnaflık yapan 42 yaşındaki Ali Sevim, otobüsle İstanbul’dan Kastamonu’ya dönerken, Düzce’de bir dinlenme tesisinde verilen mola sırasında içerisinde 25 bin lira ve çek karnesi bulunan çantasını tuvalette unuttu.

Ali Sevim'in unuttuğunun farkına bile varmadığı çantası, tuvalet görevlisi tarafından bulunarak, otobüs firması yetkililerince adresine ulaştırıldı.

Önceki gece İstanbul’dan Kastamonu’ya otobüsle gelen Ali Sevim, otobüs Düzce’de bir dinlenme tesisinde mola verince, içerisinde para ve kredi kartları bulunan çantasını da yanına alarak tuvalete gitti. Kastamonu Taşköprü’de esnaflık yaptığı belirtilen Ali Sevim, ellerini yıkadıktan sonra çantayı lavabonun yanında unutarak çıktı. Çantasını unuttuğunu fark etmeyen Sevim'in bindiği otobüs, mola süresinin bitmesiyle yoluna devam etti. Kastamonu’ya dönen Ali Sevim, sabah kendisine telefonla ulaşan otobüs firması yetkililerinin, “Çantanızı dinlenme tesisinde unutmuşsunuz. Görevli arkadaşlar bulup bize teslim ettiler” sözleri üzerine büyük şaşkınlık ve sevinç yaşadı.

25 BİN LİRA NAKİT VARMIŞ

Unutulan çantayı, tuvalet görevlisinin bularak yetkililere teslim ettiği, yetkililerin de çantanın içindeki kimlikten yola çıkrak Ali Sevim'e ulaştıkları belirtildi. Daha sonra gönderilen çantasına kavuşan Ali Sevim, çantayı unuttuğunun farkına dahi varmadığını belirterek, “Böyle bir olayla ilk defa karşılaşıyorum, ne diyeceğimi şaşırdım” dedi.

Çantayı bularak teslim eden tuvalet görevlisini ödüllendireceğini kaydeden Ali Sevim, “Böyle insanlar kalmış demek ki. Çantamda çek koçanlarım hariç 25 bin TL nakit vardı. Bir kuruşuna dahi zarar gelmeden bana teslim ettiler” dedi.