BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,71
ALTIN 2.420,04
HABER /  MAGAZİN

Pampiş bu kez fantazilerini anlattı

Twitter'da yayımladığı fotoğraflarla olay yaratan Hilal Cebeci şimdi de fantazilerini anlattı

Abone ol

Twitter'da yayınladığı özel fotoğraflarıyla interneti sallayan Hilal Cebeci, Habertürk kanalında yayınlanan Alt Üst Muhabbetler programında Esin Övet ve Serdar Turgut'un konuğu oldu.

Twitter'da yayınladığı fotoğrafların başlangıçta plansız olduğunu, gördüğü ilgi karşısında bunu sürdürdüğünü söyleyen Hilal Cebeci, "Eskiden daha cesur pozlarım vardı. Fotoğraf makinesini erkek arkadaşım gibi görüyorum" dedi. Hilal Cebeci yeni fotoğrafları da yayınlayacağını müjdeledi.

ÖZEL FOTOĞRAFÇI TUTACAK

Şarkıcı Hilal Cebeci sosyal paylaşım sitesi Twitter'da paylaştığı fotoğrafları daha seksi ve doğal kılmak için özel bir fotoğrafçı tutabileceğini de açıkladı. Cebeci paylaştığı fotoğraflara yenilerinin de ekleneceğini ve daha farklı pozlarla herkesi şaşırtacağını söyledi.

EN ÇOK BAKIŞLARINI EROTİK BULUYORLARMIŞ

Hilal Cebeci, paylaştığı fotoğrafları erotik bulduğunu özellikle bakışlarının herkes tarafından da erotik bulunduğunu açıkladı.

SAHİLDE SEVİŞMEK HOŞ FİKİR

Romantizmden hoşlanmadığını daha önce erkek arkadaşının doğum günü için hazırladığı sürprizi örnek göstererek anlatan Hilal Cebeci, "Çiçek böcek her şey ayarlanmıştı, daraldım. Mümkünse her şey spontane gelişsin" dedi. Serdar Turgut'un "Ay ışığında dolaşmak, sahilde çıplak sevişmek gibi şeyler benim de hoşuma gitmez" demesi üzerine Hilal Cebeci, "Ama sahilde çıplak sevişmek hoş fikir" dedi.