BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,75
ALTIN 2.435,77
HABER /  GÜNCEL

Öztürk: CHP beni kandırdı!

CHP'den istifa ederek yeni bir parti kuran Yaşar Nuri Öztürk, eski partisine demedik laf bırakmadı. Öztürk, "CHP sadece beni değil, aynı zamanda halkı da kandırdı" dedi.

Abone ol

CHP İstanbul Milletvekili Şinasi Öktem'in, "Yaşar Nuri Öztürk taktik icabı partiye alındı" sözlerinin ardından tartışmalar alevlendi. Eski partisi CHP'yi demedik laf bırakmayan Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, Öktem'in açıklamalarıyla ilgili olarak, "CHP'nin kurmaylarından birine bakın, nasıl bir riaya ve nasıl bir ikiyüzlülüğü ortaya koydu. Beni ve milleti nasıl kandırdıklmarı anlattı." dedi.

"CHP'YE AĞIR BİR ÖFKE VAR"

CHP'ye öfke ve kızgınlığın her geçen gün arttığına dikkati çeken Prof. Öztürk, "CHP'ye ağır bir öfke var.Önümüzdeki günlerde bu partide yoğun istifa seli yaşanabilir" diye konuştu.

"BARAJIN ALTINDA KALACAKLAR"

CHP'nin ilk seçimde barajın altında kalmaktan kurtulamayacağını iddia eden Öztürk, "Millet bunları tanıyacak. Beni de bu milleti de anlattılar. Bu millete büyük saygısızlıktır. Bu insanın kendine saygısızlıktır. 'Biz Atatürk'ün partisiyiz' diyen partinin Atatürk'e en büyük saygısızlığı Atatürk'e yaptı" dedi.