BIST 9.704
DOLAR 32,52
EURO 34,80
ALTIN 2.422,01
HABER /  MAGAZİN

Özlem Özden: Tacı elinden alınmış Hülya Avşar gibi...

Bu Tarz Benim'in iddialı yarışmacısı Özlem Özden, Armağan Çağlayan'a verdiği röportajda tüm bilinmeyenlerini anlattı.

Abone ol

Bu Tarz Benim'in en çok konuşulan yarışmacısı Özlem Özden Armağan Çağlayan'a verdiği röportajda iddialı açıklamalarda bulundu.

BİR ARA SİYASETE MERAK SARDIM

Bir ara siyasetle de ilgilendim.Ülkenin geleceğini düşünen her türk genci gibi haberleri izlerim, politikacılar ne yapıyor diye bakarım.Politikayı da severim. Aylin Kotil'i çok desteklemiştim.Çok istemiştim kazanmasını.Yerel seçimlerde Zeytinburnu'nda müşahitlik yaptım.

İSTANBUL'A PATLAMAK İÇİN GELDİM

Gezi olayları sırasında Taksim'e gittim.Haklı olduğunu düşündüğüm insanların yanında oldum. Türkiye'de en çok kadınlar haksızlığa uğruyor, cinsel tercihleri yüzünden ötekileştirilen insanlar var, ben onların yanındayım. Farklı olanın kötü olmadığı, renkli olanın aslında iyi olduğunu bazı insanların farkında varmasını istiyorum. Hrant Dink, Ahmet Şık ve Nedim Şener yürüyüşlerinde de bulundum ben.

ekran-resmi-2014-12-28-15.28.36.png

TACI ALINMIŞ HÜLYA AVŞAR GİBİ...

Hülya Avşar çok akıllı bir kadın.Bunca senedir kendinden söz ettiriyorsa akıllıdır.Onun gibi güzel bir sürü kadın geldi geçti ama bakın hala biz Hülya Avşar'ı konuşuyoruz. Hatta elendiğim gece kendimi tacı alınmış Hülya Avşar gibi hissettim.