BIST 9.916
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.443,52
HABER /  GÜNCEL

Özlem Gürses İnternethaber'de

Bugüne dek pek çok kanalda yaptığı programlar ile aklımıza gelen Özlem Gürses bundan böyle röportajlarıyla İnternethaber'de olacak.

Abone ol

ATV'de muhabir olarak başladığı medya kariyerini Habertürk, Kanal 1, NTV gibi televizyonlarda ekran yüzü ve haber müdür yardımcısı olarak sürdüren Özlem Gürses bundan sonra Pazartesi Röportajları ile İnternethaber'de olacak.

İnternethaber'de köşe de yazacak olan Gürses 16 Ocak Pazartesi ilk röportajıyla okurlarıyla buluşturacak.

ÖZLEM GÜRSES KİMDİR?

Ankara'da devlet memuru bir anne ile akademisyen bir babanın tek çocuğu olarak doğan Gürses, TED Ankara Koleji'nde başladığı eğitim hayatına ODTÜ Mimarlık Bölümü'nde devam etti. Geçirdiği bir trafik kazası onu İstanbul'a medyaya taşıdı. ATV Haber Merkezi'nde muhabir olarak başladığı medya kariyerine Star'da Gece Hattı ve Kırmızı Koltuk'la devam etti.

Ufuk Güldemir'in kurduğu Haberturk TV'de 20. Saat, 13. Ajansı, Bildiğin Gibi Değil, Burası Haftasonu, Haberturk Gündem programlarını hazırladı ve sundu.

Kanal 1 Ana Haber'in hem haber müdür yardımcısı hem de ekran yüzüydü. Aynı kanalda Özlem Gürses'le Bakış ve Şahane Çocuklar programlarının yapımcısı ve editörüydü.

NTV'de yayımlanan "Mimarlık ve Yaşam" kuşağının da yaratıcısı ve ekran yüzüydü.

Dialog Anlatım İletişim okulunda "Haber Yazımı ve Spikerlik" ile "TV Program Yapımcılığı" derslerini vermekte, kurum ve profesyonel yöneticilere medya ilişkileri konusunda koçluk yapmaktadır.

Konferans ve panellerde moderator, kurumsal geceler ve törenlerde Master Of Ceremony olarak yer almaktadır. Özlem Gürses, evli ve Uzay isimli bir çocuk annesidir.