BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,72
ALTIN 2.432,57
HABER /  MEDYA

Özkök'e göre Erdoğan taktik hatası yaptı

Ertuğrul Özkök, Başbakan Erdoğan'ın ses kayıtlarıyla ilgili taktik hatası yaptığını iddia etti.

Abone ol

Ertuğrul Özkök, Başbakan Erdoğan'ın ses kayıtlarıyla ilgili yaptığı konuşmasında strateji hatası yaptığını iddia etti. Beş yıldır çok sayıda insanın yasa dışı dinlemelerle mağdur edildiğini bugüne kadar bir kez bile müdahale edilmediğini söyleyen Özkök, Erdoğan'ın sürekli mağdur edebiyatı yaptığını iddia etti.

Özkök, CNN Türk'de katıldığı televizyon programında Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi, son 5 yıldır çeşitli kayıtlarla insanların mağdur edildiğini; ancak hükümetin bugüne kadar sesini çıkarmadığını söyledi. Erdoğan'ın yattığı hapis cezasının sürekli gündeme getirerek, bunun acısını çıkardığını anlatan Özkök şöyle konuştu;

"Rahmetli Türkeş, 1985 yılında cezaevinden çıkmış. 12 Eylül darbesinden sonra 4,5 yıl hapis cezası yatmış. Alparslan Türkeş, ölünceye kadar siyaset yaptı. Sen Alparslan Türkeş'in yattığı hapis cezası nedeniyle hiç mağdur edebiyatı duydun mu kardeşim. Ben duymadım. Bizim başbakanımız 3,5 ay hapis cezası yattı. 11 yıldır neredeyse hergün bunun açısını bizden çıkarıyor, sürekli kafamıza çakıyor. Ben diyorum ki artık bazı şeylerin üzerinden siyaset yapmayalım. Bunun acısını hepimiz yaşadık, kendisini de yaşıyor."

"TÜRKİYE'NİN ÇİVİSİ ÇIKTI"

Son aylarda yaşanan olayları da değenlendiren Özkök, Türkiye'nin çivisinin çıktığını ve ilk kez bu kadar itibar kaybına uğradığını söyledi. Hem 27 Mayıs'ı hem de 12 Eylül'ü yaşadığını ifade eden Özkök, Türkiye'nin 12 Eylül ve 28 Şubat da dahil itibarının bu kadar yerlerde olduğu bir dönemi hatırlamadığını söyledi.

"ERDOĞAN TAKTİK HATASI YAPTI"

Başbakan Erdoğan ve Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarıyla ilgili de konuşan Özkök, Başbakan'ın grup toplantısında yaptığı konuşmada strateji hatası yaptığını söyledi. İşte Özkök'e göre Erdoğan'ın yaptığı o hata;

erdoğan-ses-kaydi,-bilal-erdoğan-ses-kaydi.20140225232000.jpg
ERDOĞAN İLE OĞLU BİLAL'IN SES KAYDI

Başbakan Erdoğan ile oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kasetleri gündemi salladı, kasetlerde kuşku yaratan bir nokta var ki... (TIKLA OKU)


CHP GRUPTA ERDOĞAN'IN SES KASETİNİ YAYINLADI
Kemal Kılıçdaroğlu illegal ses kasetini parti grubunda yayınladı yer yerinden oynadı. Televizyon kanalları kaset yayınlanmaya başlayınca yayını kesti.
chp-erdoğanin-ses-kasetini-yayinladi.jpg

BİLAL ERDOĞAN KASETİNDE ÖYLE BİR DETAY VAR Kİ... AYŞENUR ARSLAN 4 NOKTAYI ŞÜPHELİ BULDU (TIKLA OKU)
bilal-erdoğan-ses-kaydi.jpg
ERDOĞAN VE BİLAL ERDOĞAN KASETİNDEKİ BU SANİYEYE DİKKAT! (TIKLA OKU)

erdoğan-ve-bilal-erdoğan-ses-kaydi.20140225232152.jpg


AKP KARŞITI MEHMET FARAÇ'TAN KASETLERLE İLGİLİ KUŞKU... AKP'LİLER BİLE BU ÇIKIŞA ŞAŞIRDI