BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,78
ALTIN 2.477,55
HABER /  GÜNCEL

Özkök Akit yazarını neden beğendi?

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, beğendiği köşe yazarlarını açıkladı. İki isim karşı medyadan.

Abone ol

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök medya dünya dünyasında beğendiği 8 köşe yazarını açıkladı. İçlerinde beğendiği iki isim herkesi çok şaşırttı. Biri Star, diğeri ise Yeni Akit gazetesinden.

Akşam gazetesine konuşan Özkök, yazar olarak geçirdiği bir yılını anlattı. 'Hangi yazarları beğeniyorsunuz?' sorusuna Özkök'ün verdiği cevap gazetede şöyle yer aldı:

AHMET KEKEÇ VE HASAN KARAKAYA

"Yılmaz Özdil'inkiler gibi Ahmet Hakan da okuması kolay yazılar yazıyor ve çok parlak. Ayşe'nin başarısı her dönemde kendini yenilemesidir. Kanat Atkaya da çok beğendiğim bir isim. Akşam'ı da okuyorum. İsmail Küçükkaya'yı Ankara temsilciliğinden beri izliyorum. Samimi olarak zekasını, yaklaşımını çok iyi buluyorum. Oray da çok parlak biri, yazma yeteneği açısından. Benim profesyonel bir deformasyonum var.

Gazetecilere düşünceleriyle bakmıyorum. Bunda değer nedir, diye bakıyorum. Star'da yazan Ahmet Kekeç mesela. Benim gazetemde olsa ondan çok farklı bir şey çıkarırım. Hasan Karakaya da öyle... Düşüncelerine hiç katılmıyorum ama yazma kabiliyeti açısından fevkalade başarılı. Köşe yazarlarının sayısı arttıkça bazılarının değeri anlaşılıyor."