BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Özkanın ilk lafı Recep oldu!

Tuncay Özkan hastaneye getirilirken gazetcilerin "niye gözaltına alındınız" sorusuna cevap verdi. Bakın neler şöyledi?

Abone ol

''Ergenekon'' soruşturması kapsamında gözaltına alınan gazeteci Tuncay Özkan, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürülüşü esnasında konuştu. "Bu Recep faşizmi" dedi.

 

Bu isme dikkat! Gökçek ile çok
samimi... Bir savcıya porno
tuzağı kurduğu öne sürüldü. Şok
eden sözleri var... Haberin
ayrıntıları için TIKLAYIN!


Bebek Cevdetpaşa Caddesi'nde bulunan evinde İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan Özkan, bir polis aracıyla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

KELEPÇESİZDİ

Ellerinde kelepçe olmadığı gözlenen Özkan, bu hastanedeki sağlık kontrolünün ardından bir polis aracına bindirilerek Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü yerleşkesine götürüldü. Emniyete garaj kapısından alınan Özkan, daha sonra Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne çıkartıldı.

BU RECEP FAŞİZMİ!

Tuncay Özkan, hastaneye getirilişi sırasında neden gözaltına alındığını soran gazetecilere, ". Bu Recep faşizmi" diye bağırdı.  Özkan  ''polislerin evindeki her yeri aradığını'' ifade eden Özkan, "Gazetecilik yapılmasını engellemeye çalışıyorlar" dedi.

SUÇU; ÖRGÜT ÜYELİĞİ

PAŞA HASTANELİK OLDU 

Şener Eruygur'un ardından
diğer paşa da hastanelik oldu.
Hurşit Tolon ile ilgili haberin
ayrıntıları için TIKLAYIN!

Tuncay Özkan'ın avukatı Ahmet Çörtoğlu, müvekkilinin ''Ergenekon terör örgütüne üye olmak'' suçundan gözaltına alındığını bildirdi.

ÖZKAN KOMPLOYA İNANIYOR

Çörtoğlu, ''Kendisi, bu örgütle hiçbir ilgisinin olmadığını, yaşamı boyunca hukuksuzlukla ve demokrasi karşıtlarıyla mücadele ettiği için yapılanın bir siyasi komplo olduğunu düşünüyor. Bu uygulamanın, kuruluş aşamasına getirdiği bir siyasi faaliyetin engellenmesi için yapıldığını düşünüyor. Kendi fikri bu'' dedi.

BİLGİSAYAR VE CD'LERİNE EL KONDU

Avukatın verdiği bilgiye göre, polisler Özkan'ın evindeki arama sonucunda bilgisayarı ile bazı özel eşyalarına el koydu. Bunlar arasında CD'lerde bulunuyor.