BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

İhalede heyecanın bedeli!

Gaza gelip ihaleyi aldılar, şimdi kara kara düşünüyorlar. Arsa ihalesini kazanan firma yetkilisinden garip sözler..

Abone ol TOKİ'ye ait Ataköy arazisi için yapılan ihaleyi 850 milyon YTL'lik teklifle Sinpaş-Kat Turizm ortaklığı kazandı. İhale kadar ihale sonrası Sinpaş adına yapılan açıklamalar konuşuldu.

Yarışmanın heyecanıyla arsanın değerinin üstünde teklif verdiklerini itiraf eden Avni Çelik, sözleriyle herkesi şaşkına uğrattı


ÖDEMENİN NASIL OLACAĞI BELLİ DEĞİL

İhale sonuçlanırken, TOKİ teklifi değerlendirip sonucu firmaya bildirecek. Sinpaş adına açıklama yapan Avni Çelik, ihalenin atmosferiyle beklenenin üzerinde teklif verdiklerini, 850 milyon YTL'yi nasıl ödeyeceklerini bilmediklerini belirtti.

“Arsanın fiyatının düşük bulunduğu" yönündeki değerlendirme üzerine Avni Çelik, bu değerlendirmeye katılmadığını belirterek, şunları söyledi:

YARIŞMANIN ATMOSFERİ

"Bu gayrimenkul aslında bu değerde değil ama satan iyi satıyor. Onun için değerli. İstanbul'da son dönemde satılan gayrimenkuller hepimizin dikkatinde. Bunların fiyatı serbest piyasa düşünüldüğünde bu değerde değil ama yarışma söz konusu olunca yarışma atmosferiyle bir miktar fazla değeri gözden çıkarabiliyorsunuz"