BIST 10.649
DOLAR 32,19
EURO 35,02
ALTIN 2.425,30
HABER /  GÜNCEL

Şükür param var!

İşte bu sözleri söyleyen kişi canından oldu. Bir anlamda dilinin kurbanı. Korkunç olay Sakarya'da meydana geldi.

Abone ol Sakarya'da 35 yaşındaki kadın, bilezikleri ve 5 bin YTL parası için öldürüldü. Genç kadının çevresine "Şükür, param var" dediği öğrenildi..

Sakarya'nın Karapürçek ilçesinde oğluyla birlikte yaşayan 35 yaşındaki Hülya Durmuş evinde boğularak öldürüldü. Talihsiz kadının 5 bin YTL parası ile kolundaki bileziklerin çalındığı belirlendi. Korkunç olay önceki gün Cumhuriyet mahallesinde yaşandı. Eşi 10 yıl önce ölen Hülya Durmuş, önceki gün saat 16.00'da okuldan eve dönen lise üçüncü sınıf öğrencisi oğlu Emre (17) tarafından banyodaki küvette baygın halde bulundu.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
Annesinin nefes aldığını fark eden genç, hemen komşularından ve yakınlarından yardım istedi. Talihsiz kadın, komşular tarafından özel araçla Akyazı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak yapılan muayenede Durmuş'un hastaneye getirilmeden önce öldüğü belirlendi. İlk otopside boynunda morluklar olduğu görülen Durmuş'un boğularak öldürüldüğü tespit edildi.

Katil ya da katillere direndiği belirlenen talihsiz kadının, odada öldürüldüğü, daha sonra cesedinin banyodaki küvete konulduğu saptandı. Cinayetle ilgili sık sık kadının evine geldiği belirlenen bir kadın ile kocasının da aralarında bulunduğu 5 kişi gözaltına alındı. Durmuş'un çevresine, "Halim vaktim yerinde, çok şükür param var" şeklinde konuşmalar yaptığı öğrenildi. Katil ya da katillerin, kadının eteğindeki gizli cepte bulunan 9 bin 500 YTL parayı ise bulamadıkları saptandı.

Hüseyin Cumalı/Sabah