BIST 9.901
DOLAR 32,58
EURO 35,01
ALTIN 2.460,09
HABER /  GÜNCEL

Özkana kaç para kalacak?

Kanaltürk'ü 25 milyon dolara sattığını belirten Tuncay Özkan, elinde sadece 1 milyon dolar kalacağını öne sürdü.

Abone ol Kanaltürk’ü 25 milyon dolara sattım. 24 milyon doları borca gitti.

KANALTÜRK’ÜN
satış fiyatıyla ilgili değişik rakamlar konuşuluyor. Ancak Koza-İpek grubu fiyatı Sermaye Piyasası Kurulu’na yakın bir zamanda bildireceğini duyurdu. Tuncay Özkan ise yaptığı açıklamada, kanalı 25 milyon dolara sattığını söyledi. Özkan, satışın ardından amacına doğru yürüdüğünü anlattı.

Tuncay Özkan ‘Borçlarımız 24 milyon doları bulmuştu. Aylardır ortak bulmak için birçok kapıyı çaldık; ama iktidar korkusu yüzünden kimse bizimle ortaklığa yanaşmadı. Sonunda Kanaltürk’ü Bugün Gazetesi’nin sahibi Akın İpek’e 25 milyon dolara satmak zorunda kaldık. Borçlarımızı ödediğimizde bu satıştan bize sadece 1 milyon dolar kalıyor’ dedi.

İSTANBUL

7 aydır maaş almıyoruz. Sigortamız asgari ücretten. Şimdi ne yapacağız?

Ortada kaldık

KANALTÜRK çalışanları Tuncay Özkan’ın kanalı satarak kendilerini ortada bıraktıklarını iddia etti. Bir açıklama yapan Kanaltürk çalışanları, yaklaşık 7 aydır maaş alamadıklarını belirterek ‘Biz ne yapacağız şimdi. Adeta ortada bıraktı bizi’ dediler. Tuncay Özkan’ın yaklaşık 150 kişiyle yaptığı toplantıda çalışanların ‘Biz sizinle 4 yıl önce bir yola çıktık. Bugüne kadar çok az para aldık. Son 7 aydan bu yana da maaş alamadık. Sigortalarımızı asgari ücretten gösterdiniz. Haklarımız ne olacak’ diye tepki gösterdiği öğrenildi.