BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.393,69
HABER /  GÜNCEL

Özdemir hakemleri bombaladı

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, hakemlerin verdiği kararlardan dolayı mağdur duruma düştüklerini ileri sürdü.

Abone ol

Nihat Özdemir, Gaziantepspor karşılaşması sonrası yaptığı açıklamada, takımlarının Gaziantepspor karşısında baştan sona iyi mücadele ettiğini ve 1-0'lık skorla 3 puanı alıp, şampiyonluk yarışına devam ettiğini söyledi.
Galip geldikleri maçtan sonra sıkıntılarını, problemlerini anlatmaları gerektiğine inandığını kaydeden Özdemir, şöyle devam etti:

"Fenerbahçe, ligin başından bugüne kadar mücadelesini veriyor. Görüyoruz ki, birçok maçta olduğu gibi bugünkü maçta da hakemlerin Fenerbahçe maçlarında verdiği kararlardan dolayı mağdur duruma düşüyoruz. Fenerbahçe'nin hakkını hangi ortamda, nasıl arayacağımızı bir türlü bulamamaktayız. Üç hafta önce konuştum, 15 gün hak mahrumiyeti cezası aldım. Fenerbahçe taraftarına karşı sorumluyum, Fenerbahçe'nin haklarını korumak için görev aldım. Fenerbahçe'nin hakları birileri tarafından yeniliyorsa, ben bunu nerede paylaşacağım? Bu ortamda Fenerbahçe'nin sıkıntılarını, dertlerini anlatmak zorundayım. Başka bir ortamda Fenerbahçe'nin haklarını savunmak işimize gelmiyor. Bu akşam da hakemlerin yanlış kararıyla bir penaltımız verilmedi. Burada öncelikle görev Futbol Federasyonu'na ve MHK'ya düşüyor. MHK Başkanı Oğuz Sarvan ortaya çıkıp, bu olaylarda ağırlığını koymalı. Aynı olaylar, Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın hatta Diyarbakırspor'un başına da geliyor."