BIST 10.644
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.506,08
HABER /  GÜNCEL

Şükür'den büyük Bursaspor iddiası

Hakan Şükür, Bursaspor'un Turkcell Süper Lig'in son haftalarında eğer strese girmezse bir devrim yapabileceğini söyledi.

Abone ol

Başkan adayı Adnan Öztürk'ün listesini açıkladığı toplantının bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Hakan Şükür, Adnan Öztürk'ün profesyonel kadro ile seçim çalışmasına başladığını belirterek, "Bu rekabet Galatasaray'da başarıyı arttıracaktır. Benim bir söylemim vardı. Yabancı futbolcu, yabancı teknik direktörden sonra ben de yabancı yönetici demiştim. Adnan Öztürk'ün yönetiminde üç tane profesyonel yabancı olacak. Ben bu isimleri görmek için geldim." dedi.

Adnan Öztürk'ten bir görev teklifi alıp almadığının sorulması üzerine eski futbolcu, "Ben hiçbir şekilde teklif almadım. Teklif aldı diye haber ortaya çıkarıldı bunun kimler tarafından yapıldığını gayet iyi biliyorum. Belki birilerinin önünü kesmek için yapıldı. Bizler Galatasaray'a her ortamda hizmet etmeye çalışırız. Bugün sadece Adnan Öztürk'ü dinlemek için burdayım. Buradan bir anlam çıkarılmasın. Bir oyum var. Ben de adayları dinleyerek oyumu kullanacağım." diye konuştu.

Bir gazetecinin Adnan Polat'ın "Eski futbolcularımıza alt yapıda görev verdik. Bize burayı mı layık gördüler deyip kabul etmediler" şeklinde bir söyleminin hatırlatılması üzerine şunları söyledi:

"Adnan Polat başkanımızın benimle ilgili bir tasarrufu olmadı. Orada şu anda benim en iyi arkadaşım Tugay Kerimoğlu görev yapıyor. Galatasaray camiasına büyük hizmetler verecekttir. Benim başka planlarım hedeflerim var. Önce onları gerçekleştirmek istiyorum."

BURSASPOR STRESE GİRMEZSE DEVRİM YAPAR

Turkcell Süper Lig'de zirve yarışında Bursaspor'la ilgili bir soru sorması üzerine Hakan Şükür, "Bursaspor oynadığı futbolla büyük maliyetlerle yapılan tranfserlerin hiçbirşey olmadığını gösterdi. Bursaspor'u tebrik ediyorum. Şu anda büyük avantajları var. Ertuğrul Sağlam gibi bir hoca yönetiminde iyi yolda gidiyorlar. Ligin son haftalarına doğru polemiklerin içine çekilmek isteyeceklerdir. Strese girmezlerse bir devrim yaparlar." diyerek sözlerini tamamladı.