BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Başhekimi alemde ikna ettiler!

Diş hastanesinin ihalelerini kazanabilmek için başhekim ile hastane müdürünü gece kulübüne götürmüşler.

Abone ol

İzmir merkezli başlatılan organize suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan ve grubun elebaşı oldukları iddia edilen 2 zanlının, bir diş hastanesinin ihalelerini kazanabilmek için başhekim ile hastane müdürünü gece kulübüne götürüp eğlendirdiği, bu eğlencenin de polis tarafından izlenip kamera ile kaydedildiği bildirildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, İzmir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan 31 kişiden 12'si, soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısının talimatıyla serbest bırakıldı.

Muvazzaf 2 askerin İzmir İnzibat Komutanlığına teslim edildiği, emniyette bulunan 17 kişinin sorgulamalarının devam ettiği öğrenildi.

Zanlıların sorgulamaları sonucu grubun elebaşı oldukları ileri sürülen A.M. ve G.A'nın İzmir'de bir diş hastanesinin ihalelerini kazanabilmek için başhekim A.Ş. ile müdürü C.Ü'yü bir gece kulübüne götürüp eğlendirdiği, 4 kişinin katıldığı bu eğlencenin de polis tarafından izlenip kamera ile kaydedildiği belirtildi.

KİRALADIKLARI İŞ YERİNİ SATTIRMADILAR

Zanlıların Bornova ilçesinde kiraladıkları iş yerinin sahibine karşılıksız çek verdikleri, iş yeri sahibinin zanlıları tahliye edemeyerek binayı satmak istediği, bunun üzerine suç örgütü elemanlarının hem iş yeri sahibini, hem de alıcı kişiyi silahla tehdit ederek satışı engelledikleri ileri sürüldü.

Emniyet Müdürlüğünde gözaltında tutulan 17 kişi ile İzmir İnzibat Komutanlığındaki 2 muvazzaf askerin yarın adliyeye sevk edileceği bildirildi.

İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından İzmir, Manisa, Kahramanmaraş, Kayseri, Kars, İstanbul, Ankara, Balıkesir ve Antalya'da belirlenen adreslere düzenlenen operasyonlarda 30 zanlı gözaltına alınmış, şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda ruhsatsız iki tabanca, 1 Kalaşnikof marka tüfeğin iç mekanizması, çok sayıda CD ve bilgisayar ele geçirilmişti.