BIST 9.578
DOLAR 32,45
EURO 34,49
ALTIN 2.473,21
HABER /  MAGAZİN

Özcan Deniz'i şaşırtan ani öpücük!

Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal, kendisine ödül veren Özcan Deniz'i dudağından öptü! Şaşkına dönen oyuncu uzun süre kendine gelemedi.

Abone ol

Ahu Aysal, kendisine ödül veren Özcan Deniz'i dudaklarından öptü. Şok olan yakışıklı oyuncu uzun süre şaşkınlığını üzerinden atamadı.

ÖDÜL VERMEK İÇİN SAHNEYE ÇIKTI

Çektiği dizi ve filmlerle kariyerindeki yükselişini sürdüren Özcan Deniz, geçen günlerde katıldığı ödül töreninde hiç beklemediği bir olay yaşadı. Mekan Oscarları'nın Hilton İstanbul Bomonti Hotel'deki töreninde Deniz, Les Ottomans Hotel'in sahibi Ahu Aysal'a ödülünü vermek için sahneye çıktı.

YANAKLARINDAN SIKICA TUTUP DUDAKLARINDAN ÖPTÜ

Sunucu Özge Ulusoy'un ödülünü alması için anons ettiği Aysal, Deniz'i önce yanaklarından ardından da sıkıca tutarak dudaklarından öptü. Şok olan ve çok utanan Deniz, uzun süre şaşkınlığını üzerinden atamadı.


"SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM" DEYİP, ÜNLÜ OYUNCUYU OTELİNE DAVET ETTİ

Aysal ise ödülünü aldıktan sonra da uzun uzun sarılıp "Seni çok seviyorum canım" dediği yakışıklı oyuncuyu oteline davet etti.

BENZER OLAY DAHA ÖNCE DE YAŞANMIŞTI

Benzer bir olay geçen yıllarda Müjde Ar'la Tamer Karadağlı arasında da yaşanmıştı. Ar, Karadağlı'yı dudaklarından öperek herkesi şaşırtmıştı.

2.20141107105124.jpg