BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.439,28
HABER /  BİLİM - TEKNOLOJİ

Oyunseverler müjde! The Crew 2 kısa süreliğine bedava oluyor!

Ubisoft'un araba yarışları ile MMO türünü harmanlamasıyla ortaya çıkan The Crew'in devam oyunu The Crew 2 kısa süreliğine bedava oluyor.

Abone ol

Dijital dağıtım kanallarının gelişmesiyle artık neredeyse her hafta ücretsiz oyun ve belli süre ücretsiz hale gelen oyunlarla karşılaşıyoruz.  Bu hafta ise The Crew 2  hafta sonu boyunca ücretsiz olacağı açıklandı.

The Crew 2 bu hafta sonu ücretsiz oluyor!
llk oyunuyla araba yarışlarını MMO türüyle birleştiren Ubisoft, hatırı sayılır bir başarı elde etse de, bazı noktalarda oyuncuların eleştirilerine maruz kalmıştı. İşlemesi gereken oynanış mekanikleri sorunlu olunca, eh yapım içerisindeki içerik de sınırlı olunca, The Crew kısa sürede unutulmuştu.

Yeni oyunla birlikte araç çeşitliliğini hayli arttıran firma, oldukça komplike yapıda eğlenceli bir oyunla karşımıza çıktı. Fakat The Crew 2 her ne kadar eğlenceli yapısıyla dikkat çekse de  oyuncular tarafından beklenilen ilgiyi ne yazık ki bir türlü göremedi.

Yeni The Crew oyununu bu hafta sonu ücretsiz oynamak için buradan oyunu uPlay kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Şimdiden iyi eğlenceler dileriz. (Kaynak:shiftdelete)