BIST 10.219
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.447,24
HABER /  GÜNCEL

Oyuncak ayı bomba paniği yaşattı

Şişli'de şüpheli iki kişi tarafından bırakılan oyuncak ayı, paniğe neden oldu. Uzmanlar ayıyı inceledi, çevre rahat bir nefes aldı.

Abone ol

Şişli’de Emekli Subayevleri’nin bulunduğu Yıldız Posta Caddesi’nde şüpheli iki kişi tarafından kaldırım üzerine bırakılan oyuncak ayı, bomba paniği yaşanmasına neden oldu. Bomba imha uzmanı tarafından incelenen oyuncak ayının içinden pamuk çıkınca çevredekiler rahat bir nefes aldı.

Olay saat 16.00 sıralarında Esentepe Mahallesi Yıldız Posta Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz kişiler tarafından cadde üzerindeki bir banka önündeki kaldırıma bırakılan oyuncak ayı çevredeki esnafın ve vatandaşların dikkatini çekti.

Şüpheli oyuncağın polise bildirilmesiyle olay yerine önce asayiş ekipleri geldi. Polis ekipleri çevre güvenliğini alarak durumu bomba imha uzmanı ekiplere bildirdi. Bu sırada vatandaşların şüpheli oyuncak ayının yakınından geçmesi önlendi.

Olay yerine gelen bomba imha uzmanı, özel kıyafetini giyerek oyuncak ayıya yaklaştı. Oyuncak ayının bıçak yardımıyla içine bakan ve bazı incelemelerde bulunan bomba imha uzmanı herhangi bir patlayıcı maddeye rastlamadı.

Oyuncak ayının içinde bomba olmadığını öğrenen çevredeki vatandaşlar ve esnaf rahat bir nefes aldı. Oyuncak ayıda patlayıcı madde olabileceğini düşünen vatandaşlar çok korktuklarını belirtti. Olay yerine polislerin geldiğini ve yapılan incelemelerde bomba olmadığını tespit edildiğini dile getiren vatandaşlar şüpheli iki kişinin oyuncak ayıyı kaldırım üzerine bıraktığını öne sürdü.

Bomba paniğinin bitmesinin ardından olay yerindeki polisler normale döndü.