BIST 10.740
DOLAR 32,22
EURO 35,01
ALTIN 2.511,21
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Sav sorusuna Baykal'dan imalı cevap

Baykal konuştu, Akaydın destek çıktı. İşte gazetecilerin Sav sorularına Baykal'ın verdiği imalı cevaplar;

Abone ol

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP Antalya İl Yönetimi, milletvekilleri Baykal'ın Konyaaltı Caddesi'ndeki evinin önüne geldi. Saat 10.55'de evinden ayrılan Baykal, kendisini selamlayanlara "Günaydın, iyi pazarlar" dedi.

Kısa bir süre Başkan Akaydın'ın sivil plakalı minibüsünün önünde bekleyen Baykal, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın kızı Burcu'nun bu akşamki düğününe katılıp katılmayacağının sorulması üzerine, "Bu konuda gerekeni yaptık" yanıtını verdi.

Baykal, Önder Sav'ın kendisini arayıp aramadığı yönündeki soru üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a dönerek ve gökyüzüne bakarak, "Düşündüğümüzden daha da serin" karşılığını verdi. Başkan Akaydın da "Evet efendim, 29 derece. Nem de yüksek sadece" diye cevap verdi. Bu arada Baykal'ın damadı Halil Ataman, görüntü alınmasından rahatsız oldu. Araca binen Baykal, kızı Aslı Baykal Ataman'a veda etti ve eğilerek damadına, "Halil iyi günler" diyerek el salladı. Baykal, Başkan Akaydın'ın aracı ile Ankara'ya gitmek üzere hareket etti.