BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Öykü Sertel'den şok: 'Melisa hala halka oynuyorsun'

İşte Benim Stilim'den elenen Melisa Şahin, yarışmadayken kendisiyle ilgili yazılı şikayetler geldiğini öğrenince şok yaşadı.

Abone ol

Tv8'de yayınlanan 'Aslında Neler oluyor' programına konuk olan Melisa Şahin, Öykü Sertel'in anlattıkları karşısında büyük şok yaşadı.

İşte Benim Stilim'den elenen Melisa Şahin, yarışmadayken kendisiyle ilgili yazılı şikayetler geldiğini öğrenince şok yaşadı.

Gala günü uyuya kaldın

Öykü Sertel, İşte Benim Stilim yarışmacısı Melisa'nın tavrı karşısında açıklama yapmadan edemedi. Sertel, 'Herkesle sorunun vardı. Seninle ilgili yazılı şikayetler aldık. Bunlar kamera önünde konuşulmadığı için kendini mağdur gibi gösterdin. Seyirciye oynamaya hala devam ediyorsun. Yaşadığımız gerçekleri biliyorsun. Galaya bile uyuduğun için geç kaldın'diyen Öykü Sertel'in anlattıkları karşısında kendisini savunmaya çalışan Melisa Şahin, 'Benim bunlardan haberim yoktu. Bana söylenen başta şikayetçi oldukları, sonradan kendime çeki düzen verdiğim şeklindeydi.' diyerek Melisa Şahin'e tepki gösterdi.

Hala ekibi mağdur ediyorsun

Öykü Sertel'e destek veren Ayşegül ise, 'Yayına geç gelerek bizi de mağdur ediyorsun hala. Özelikle galaya geç gelmen büyük bir ayıptı. Daha ötesi olamaz.' diyerek Melisa'nın Aslında Neler Oluyor programına da geciktiğini, aynı duyarsızlığı gösterdiğini söyledi. 

İşte programdaki o anlar: