BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,73
ALTIN 2.498,07
HABER /  MAGAZİN

Oya Aydoğan'ın son vasiyetini açıkladı

Ünlü sanatçı Oya Aydoğan tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Oya Aydoğan'ın rahatsızlığıyla ilgili hastaneden son dakika açıklaması geldi. Bu arada Oya Aydoğan'ın oğlu, annesinin son vasiyetini açıkladı.

Abone ol

Oya Aydoğan'ın ölüm haberi sevenlerini yasa boğdu. Geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan Oya Aydoğan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Oya Aydoğan'ın vefatı sonrası oğlu açıklama yaptı ve ünlü sanatçının son vasiyetini açıkladı.

Geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan 59 yaşındaki ünlü sanatçı Oya Aydoğan dün sabah 7.15'te hayata gözlerini yumdu. Oya Aydoğan 1 haftadır yoğun bakımda tedavi görüyordu.

SEVENLERİ GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Sevenleri acı haberi öğrenir öğrenmez hastaneye koştu. Sanatçı Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre hastane girişinde gözyaşlarını tutamadı. Gencebay, "Allah gani gani rahmet eylesin, başımız sağ olsun" dedi. Sanatçılar Halil Ergün, Ceyhun Yılmaz ve Tuğba Ekinci ile Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar da hastaneye geldi.

OĞLU GURUR: ULUS MEZARLIĞI'NDA TOPRAĞA VERİLMEK İSTİYORDU

Ünlü sanatçının oğlu Gurur Aydoğan, hastane önünde yaptığı açıklamada, annesinin isteğinin yerine getirileceğini belirterek şunları söyledi:

"Eminim ki bütün Türkiye'nin çok sevdiği benim en değerlim Oya Aydoğan'ı kaybettik. Yarın 14.30'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda anma töreni düzenlenecek. Ardından ikindi namazını müteakip Levent Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Ulus Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Kendisi Ulus Mezarlığı'nda toprağa verilmek istemişti. Belediye bu konuda yardımcı oldu, teşekkür ederiz.Cenazeye bütün sevenlerini bekliyorum. Bu sürekçe bize destek veren, dualarını esirgemeyen bütün dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Ameliyattan güçlü çıktı, ümitliydim ama olmadı. İnşallan mekanı cennet olur. Allah'ın taktiri".

BİR HAFTADIR TEDAVİ GÖRÜYORDU

Oya Aydoğan'ın ölüm haberi bu sabah hastaneden gelen açıklama ile duyuruldu. Geçen hafta pazar günü hastaneye kaldırılan 59 yaşındaki ünlü sanatçı Oya Aydoğan bu sabah 7.15'te hayata gözlerini yumdu. Oya Aydoğan 1 haftadır yoğun bakımda tedavi görüyordu. Oya Aydoğan'ın ölüm haberinin ardından sevenlerinden, sanatçı dostlarından başsağlığı mesajlar yağdı... Ünlü sanatçı Oya Aydoğan'ın annesin de yıllar önce yemek yerken rahatsızlanmış ve bir süre sonra vefat etmişti.

Oya Aydoğan'ın rahatsızlığı neydi?
Oya Aydoğan neden öldü?
Oya Aydoğan kimdir?