BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  GÜNCEL

Otomobil ok gibi saplandı böyle oldu

İstanbul yollarındayine trafik kazaları vardı. Alkollü sürücü otomobiliyle çelik bariyerlere ok gibi saplandı.

Abone ol

İstanbul'da üç semtte meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı. Bahçelievler'deki kazada otomobil ikiye ayrılırken, ölen olmadı.

İstanbul'un Şişli, Bahçelievler ve Bakırköy ilçelerinde meydana gelen trafik kazalarında 1 kişi öldü, 12 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Demet Aydın yönetimindeki 34 UF 4883 plakalı otomobil, E-5 Karayolu Şişli Mecidiyeköy mevkisi Beşiktaş yol ayrımında çelik bariyerlere çarptı.

Ağır yaralı olarak Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Aydın, burada hayatını kaybetti.

Bu arada, Bekir Nergüz yönetimindeki 34 KGJ 21 plakalı işçi servis minibüsü, E-5 Karayolu Bahçelievler Şirinevler sapağında 34 BT 8122 plakalı cipe yandan çarptıktan sonra kontrolden çıkarak, yön tabelası direğine çarptı.

Servis minibüs şoförü Nergüz ile araçtaki Zekeriya Yaya, Yakup Küçük, Turan Gölge, Hasan Turgut, Ünsal Özdemir, Özkan Sarıkaya ve Selim Şen, yaralı olarak ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kadın olan cip sürücüsü ise aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. Öte yandan, Aytaç Çiftçi (30) yönetimindeki otomobil de Bakırköy Ataköy 5. Kısım Sahil Kennedy Caddesi Sirkeci istikametine giderken aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak çelik bariyerlere çarptı.

Hurdaya dönen araçta sıkışan Çiftçi, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle ağır yaralı halde kurtarılarak İstanbul Üniversitesi (İÜ) Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Aynı araçta bulunan Ekrem Avcu (23) ve Rasim Mutlu (24) Bakırköy Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Cihan Kızılada (25) ise Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Olay yerinde yapılan incelemelerde, otomobilin yaklaşık 45 metre fren izi olduğu ve çelik bariyer direğini yerinden söktüğü gözlendi. Çiftçi'nin alkollü olduğu iddia edildi.