BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.441,94
HABER /  GÜNCEL

Otelleri kediler bastı

Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki turistik tesislerin büyük bölümünü kediler bastı.

Abone ol

Özellikle Kemer'e bağlı Göynük ve Beldibi beldelerinde otel başına sayıları 80 ile 100 arasında değişen kedi artışı yaşandı.

Otel genel müdürleri, kedilerin tesislerde bulunan Avrupalı turistin büyük bölümünü rahatsız etmediğini, ama bazı turistlerin durumdan şikayetçi olduğunu söyledi. Sabah, öğle ve akşam yemeklerinde restoranların önüne biriken yüzlerce kedi hayvansever turistler tarafından beslenirken, bazı tesisler ise kedi yakalama timi oluşturdu. Bu tesislerde personele, yakaladıkları kedi başına para ödülü veriliyor.

Kemer'de yaz sezonunun sona ermesinin ardından turistik tesislerde kedi sorunu başladı. Özellikle Göynük ve Beldibi beldelerinde bulunan otellerde, sayıları artan kediler sorun oldu. Otel genel müdürleri, özellikle yaşlı Avrupalı turistlerin kedilere büyük ilgi gösterdiğini, ancak bazı tatilcilerin durumdan pek memnun olmadığını, sürekli şikayetlerini ilettiklerini söyledi. Sabah, öğle ve akşam yemeklerinde restoranların önüne biriken 100'e yakın kedi, turistlerden yemek isterken ilginç görüntüler oluştu. Turistlerin acıyıp beslediği kediler, her geçen gün artış kaydetti. Bazı tesisler, bünyelerinde kedi yakalama timleri oluştururken, bu işle personelini görevlendirdi.