BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,77
ALTIN 2.413,38
HABER /  DÜNYA

Otel çalışanlarının korkulu rüyası yakalandı

İstanbul Fatih’te girdiği otellerde resepsiyon görevlilerini gasp eden bir kişi, polislerin dikkati sonucu yakalandı. Göğsüne bantladığı sil...

Abone ol

İstanbul Fatih’te girdiği otellerde resepsiyon görevlilerini gasp eden bir kişi, polislerin dikkati sonucu yakalandı. Göğsüne bantladığı silahla yakalanan zanlının kar maskeli ve silahlı gasp anı ise bir otelin güvenlik kamerasına yansıdı.
Fatih’te durumundan şüphelendikleri şahsın üzerini arayan polisler, göğsüne bantlı halde bir tabanca bulunduğunu fark etti. Silahın balistik incelemesinde 3 otel görevlisini gasp edip birini kişinin yaraladığı silahla aynı olduğu ortaya çıktı. Gözaltına alınan Emin K.’nın sorgusunda 2 Eylül günü Fatih’teki bir resepsiyon görevlisinin vurulmasında kullanıldığı belirlendi. Emin K.’nın 2 Eylül’de Fatih Kemalpaşa Mahallesi’ndeki bir otelin resepsiyon görevlisini gasp etmeye çalıştığı, kasa anahtarının kendisinde olmadığını söyleyen görevli Abdülkadir B.’yi silahla yaraladığı ortaya çıktı. Zanlı Emin K.’nın 15 Eylül’de ve 30 Eylül’de de otel gaspı olaylarına karıştığı ifade edildi.
Zanlı Emin K.’nın bir otele kar maskesiyle girerek resepsiyon görevlisini gasp etmesi, güvenlik kameralarına da yansıdı. Asayiş Şube Müdürlüğü’ndeki sorgusu ardından adliyeye sevk edilen Emin K., tutuklanarak cezaevine gönderildi.
(İHA)