BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Osmanlı Çileği yarışma finali yapıldı

Ereğli ilçesinde Osmanlı Çileğini Tanıtma, Yaygınlaştırma ve Destekleme amaçlı olarak yapılan En Güzel Çilek yarışmasının finali yapıldı.

Abone ol

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Osmanlı Çileğini Tanıtma, Yaygınlaştırma ve Destekleme amaçlı olarak yapılan etkinlikler kapsamında yapılan bilgi yarışmasına katılımdaki ilgi düzenleyenleri de mutlu etti.

Ereğli Osmanlı Çileğini Yaygınlaştırma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Şaban Çetinkaya, “Bu sene yapmış olduğumuz etkinliklerin sonuncusu bilgi yarışmasını gerçekleştiriyoruz. Yarışmaya ilgi her geçen gün artıyor. Bu yıl ilgi fazla buda çalışmaların olumlu olduğunu gösteriyor.

Geçen sene yarışmalarımızda dereceye girenlere altın vermiştik. Bu sene de aynı şekilde altın vereceğiz. Yarışmaya katılan herkesi cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum ve başarılar diyorum” dedi.

Ereğli ilçe Tarım Müdürlüğü'nden Hüseyin Çakır ile Kdz. Ereğli Ziraat Odası'ndan Özge Demir taş'ın jüri üyesi olarak görev yaptığı yarışmaya 18 kişi katıldı. Yarışmayla ilgili düşüncelerini açıklayan Kdz. Ereğli İlçe Tarım Müdürü Hakan Tekin, “Tarım ilçe Müdürlüğü olarak sivil toplum kuruluşlarının tarım ile ilgili yapacağı etkinliklerin destekçisiyiz” dedi

Yarışmada derece kazananların isimleri 18 Haziran'da açıklanacağı belirtilirken yarışmaya, Özlem Yılmaz, Özgül Kavi, Melisa Kavi, Oya Babaoğlu, Şaziye Karanfil, Seray Yaman, Müşerref Altay, Elif Korkut, Emine Korkut, Faik Korkut, Emre Özdemir, İlyas Aydeniz, Binnur Doğan, Şaban Doğan, Çağla Doğan, Orhan Doğan, Galip Keskin, Kadir Dağhan katıldı.