BIST 10.236
DOLAR 32,21
EURO 34,71
ALTIN 2.443,62
HABER /  SPOR

Orucu bozmadı, takımdan ayrıldı

Teknik direktör "orucunu boz" diye ısrar etti. İpler koptu.

Abone ol

Galatasaray'ın UEFA Kupası'nda perşembe akşamı rövanş maçına çıkacağı İsviçre'nin Sion takımının orta sahada mücadele eden Tunuslu Adel Chedli'nin, 2009 yılının Haziran ayına kadar mukavelesi olmasına rağmen, 3 gün önce bunu tek taraflı iptal etmesinin ardında oruç tutmadaki ısrarı olduğu belirtildi.

ORUCUNU BOZ, ÇAYINI İÇ

Sion'un 30 Eylül'te deplasmanda Aarau ile oynadığı ve 2- 0 yenildiği maçın devre arasında soyunma odasında oyunculara çay dağıtılırken, Adel Chedli oruçlu oldugunu ve çay içmek istemedigini söyledi. Teknik Direktör Alberto Bigon, bunun üzerine "Zaten dökülüyorsun simdi bunun sebebi belli oldu, hemen orucu bırakıp, çayını iç" diye ısrar etti.

DİNİ ADETLERİME KARŞI GELMEM

Chedli, bunun üzerine, "Benim dini adetlerime karşı geliyorsunuz, çay içmeyeceğim ve orucumu da bozmayacağım" dedi. Bunun üzerine devreye giren Baskan Christian Constantin, Chedli'ye "Hocanın dediğini yap" diye çıkıştı.

TAKIMDAN AYRILDI

Chedli, bunun üzerine formasını çıkararak soyunma odasından sinirli halde ayrıldı. Pazartesi günü Kulüp Başkanı Constantin'i ziyaret eden Chedli, artık bu takımda oynamak istemediğini ve 2009 yılına kadar olan mukavelesini de feshederek bu durumu İsviçre Futbol Federasyonu'na bildireceğini söyleyerek başkanı yanından ayrıldı.

Kaynak:  DHA