BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Ortalığı karıştıran telefon

Galatasaraylı yöneticinin Rizespor'un başkanına açtığı telefon ortalığı karıştırdı. Olay isim Haznedaroğlu konuştu..

Abone ol

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı öncesi Rizespor Başkanı Kadir Çakır'a Galatasaraylı yöneticiden gelen telefonun yankıları sürüyor.

Olay isim Tunca Haznedaroğlu telefonda Rizespor Başkanı'na maçın hakeminin Fenerbahçe için çalışacağını söylemişti.


TELEFON ABARTILMIŞ!

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Tunca Hazinedaroğlu, Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasında dün oynanan lig maçı öncesinde, karşılaşmanın hakemi hakkında Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Abdülkadir Çakır ile yaptığı telefon görüşmesinin abartıldığını açıkladı.

Hazinedaroğlu, Galatasaray Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, konunun medya organlarında yer alması nedeniyle açıklama yapma gereği hissettiğini belirterek, şunları kaydetti:

İKİ ARKADAŞ ARASINDA YAPILAN KONUŞMA!

''Dün akşam ve bugün, nedense çok abartılarak gündeme taşınan bu olay, iki arkadaş arasında yapılan bir telefon konuşmasından ileri gitmemektedir. Söz konusu konuşmanın içeriği, uzun zamandan beri görev almayan bir hakemin karşılaşmada görev alması nedeniyle, bir terslik olmadan maçın selametle bitmesi dileğinden ibarettir.

Türk futbolunda temiz bir sayfanın açıldığı şu günlerde, gündemin bu tip tartışmalarla işgal edilmesini asla arzu etmediğim gibi, Türk futbolunu böyle bir kaosun içine sokmak, isteyeceğim en son şeydir.''

RİZE BAŞKANI ÇAKIR DA KONUŞTU

Olayın bir diğer kahramanı Abdülkadir Çakır da ligtv.com.tr'ye konuştu. Ligtv.com.tr Haber Müdürü Erdem Erol'a konuşan Ç.Rizespor Başkanı, Tunca Haznedaroğlu'nun kendisini aradığını doğrularken "Tunca beni aradı. Maçın hakemi için endişeleri olduğunu söyledi. O sırada Aziz Yıldırım yanımdaydı. Tunca ile aramızdaki konuşmaya şahit olunca çok sinirlendi ve bana 'Böyle hakem diyaloglarıyla aramızı bozamazlar' dedi" diye konuştu.