BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ortaca'da polis ile vatandaş dayanışması

Muğla’ya bağlı Ortaca İlçesi Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, birim amirleri ve mahalle muhtarlarıyla buluşarak görüş alışverişinde bulundu.

Abone ol

Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, birim amirleri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

İlerleyen günlerde her mahallede mahallenin sakinleri ile birlikte toplantılar düzenlenecek.

Yapılan toplantıya; Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı, Emniyet Müdür Yardımcısı Rahmi Atılır, Karakol Büro Amiri Komiser Gökhan Erdal, Komiser Yardımcısı Tuncay Adıgüzel ve Polis Memuru Hüseyin Yaşar, Belediyeden Zabıta Amiri Kadir Salar ve Zabıta Memuru Fahrettin Külahlı ile mahalle muhtarları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasında Emniyet Müdürü Selami Bıçakçı önce toplantıyı katılan Emniyet Müdür Yardımcısını, Karakol Büro Amirini ve Asayiş Büro Amirini tanıttıktan sonra; “Biz hep beraber çalışan insanlarız. Belediyenin Zabıtası, mahalle muhtarları, emniyet teşkilatı, dışarıdaki tük kamu hizmeti yapan insanlar, bu çarkın birer dişlisi, hepimiz görevimizi ne kadar güzel yaparsak, ne kadar uyum içinde yaparsak vatandaşa yapılan hizmet o kadar kaliteli olur, o kadar güzel olur. Hepimiz vatandaşı hizmet için buradayız. Sizler vatandaşa hizmet etmek için seçimlere girdiniz ve seçildiniz.

Biz de emniyete atanarak geldik ama bizimde amacımız vatandaşa hizmet etmek. Biz vatandaşımızın güvenliğini nasıl sağlayabiliriz, güvenlikle nasıl yaşamasını sağlayabiliriz diye uğraş veriyoruz. Onun için sizlerin yardımları çok önemli. Hizmetleri vatandaşın ayağına götüreceğiz. Burada oturan vatandaş buraya gelerek derdiğini anlattığında, nasıl yardımcı olabiliriz diye sizlerle toplantı yapıyoruz. Beraber görüş alışverişi yapalım, bundan sonraki ilk toplantılarımız sizlerin önderliğinde, sizlere misafir gelerek istenilen yerde vatandaşların katılımı ile toplantılar yapmak istiyoruz. Her mahalleye geleceğiz. Her mahallede vatandaşlarımızla konuşacağız. Bizim derdimiz onlarla konuşmak, iletişim sağlamak. Benim telefonum 24 saat açıktır. İstenildiği zaman beni 24 saat ulaşabilirsiniz. Bundan hiç tereddüt etmeyin. Arkadaşların da telefonları devamlı açıktır. Vatandaşlarımızda tereddüt etmesinler. ” dedi.