BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,85
ALTIN 2.437,65
HABER /  GÜNCEL

Orta Doğu ve Avrasya kozmetiği buluşuyor

Orta Doğu ve Avrasya'nın Kozmetik ve Ev Bakım endüstrisinin yılda bir kez bir araya geliyor...

Abone ol

HPCI Congress Middle East & Eurasia 2011, 1-2 Haziran 2011 tarihinde WOW Convention Center'da düzenlenecek. Orta Doğu ve Avrasya'nın Kozmetik ve Ev Bakım endüstrisinin yılda bir kez bir araya geldiği bir etkinlik olan HPCI Konferansı ikinci kez İstanbul'da uluslararası konuklarını ağırlayacak.

HPCI Konferansı ev ve kişisel bakım ürünleri üretiminin temel bilimsel ve teknolojik boyutlarını içermektedir. Konferansta; cilt yaşlanması, yeni etkin maddeler, biyo elverişlilik, nanoteknoloji, doğaya zarar vermeyen temizleyiciler, deterjanlar, mevzuatlar, erişim, formülasyon teknolojileri ve duyumsal konular işlenecek. Uluslararası konuşmacılar kendi alanlarındaki en güncel bilgileri paylaşacak ve tartışacak.

Konferans süresince sergide şirketler, formül oluşturucuları, üreticilere ve dağıtıcılara hammaddelerini, makinelerini ve hizmetlerini tanıtacaklar. Bu sergide, formülasyon teknikleri ve konseptleri konusundaki ilerlemelerin öğrenilmesi ve kişilerin meslektaşları ile bilgi alış verişi yapabilmesi sağlanacak.

HPCI Kongresi, Türkiye Kozmetik Araştırmacıları Derneği (Turkish Society of Cosmetics Scientists - TCOS) ile yakın ilişki içerisinde SOFW (Verlag f. Chemische Industrie H. Ziolkowsky GmbH) tarafından organize ediliyor.