BIST 9.884
DOLAR 32,44
EURO 34,84
ALTIN 2.445,71
HABER /  GÜNCEL

Kübra bebeğin ailesinden Gandi'ye tepki

Kılıçdaroğlu'nun her mitingde beslenme yetersizliğinden yaşamını yitiren Kübra bebeği örnek göstermesi ailesini çileden çıkardı.

Abone ol

İş kazası sonucu sol bacağı kesik olan baba Murat Bakırcı'ya, Tekkeköy Kaymakamlığı tarafından 2 bin 800 TL değerinde protez bacak taktırıldı. Bakırcı ailesi, bebeklerinin ölümünün CHP tarafından seçim meydanlarında siyasi malzeme olarak kullanılmasına tepki gösterdi.

Tekkeköy ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde ikamet eden 31 yaşındaki Murat ve 24 yaşındaki Necla Bakırcı çiftinin 2.5 aylık kızları Kübra Nazar Bakırcı'nın 'beslenme yetersizliği yüzünden hayatını kaybettiği' iddia edilirken, iş kazası sonucu sağ ayağı kesik olan babaya Tekkeköy Kaymakamlığı sahip çıktı. Sağ yağı topuktan kopuk olan Murat Bakırcı bir süre önce Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat olarak protez bacak takılması için ayağı bileğinden kesildi. Tekkeköy Kaymakamlığı Murat Bakırcı'ya 2 bin 800 TL değerinde protez bacak aldı. Samsun'da faaliyet gösteren Şifa Medikal Ortopedi Merkezi yetkilisi Zafer Yılmaz, bugün Bakırcı ailesinin evine giderek protez bacağı Murat Bakırcı'ya taktı. Zafer Yılmaz, "Murat Bakırcı artık koltuk değneği ile ve kimseye muhtaç olmadan yürüyebilecek" dedi.

Başta Samsun Valiliği olmak üzere Tekkeköy Kaymakamlığı'na teşekkür eden Murat Bakırcı, çok mutlu olduğunu söyledi. Kendisine yardım eden herkese teşekkür eden Murat Bakırcı, ölen kızının, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından seçim meydanlarında seçim malzemesi yapmasının kendilerini üzdüğünü ifade etti. Baba Bakırcı, "Artık kızımın adını ağızlarına almasınlar ve seçim meydanlarında malzeme olarak kullanmasınlar" diye konuştu.
Anne Necla Bakırcı ise, kızının ölümünün seçim meydanlarından malzeme olmasından dolayı televizyon açamaz durumda olduklarını ifade ederek, "Gelip bize 'geçmiş olsun' bile demeyenler seçim meydanlarında kızımı siyasi malzeme yapıyorlar" diye tepki gösterdi.