BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Ormanda yanmış kadın cesedi bulundu

Sultanbeyli Aydos Ormanları'nda dün akşam saatlerinde yanmış bir kadın cesedi bulundu.

Abone ol

Tanınmayacak haldeki kadının kimliğinin belirlenmesi için araştırma başlatan polis ve jandarma ekibi, aynı yerde terk edilmiş bir minibüsle ilgili de inceleme başlattı.

Bir süre sonra ormanlık alanın kimin sorumluluğunda olduğu konusunda polis ve jandarma ekibi arasında tartışma yaşanınca ormanlık alandaki çalışmalara ara verildi.

Bir ihbarı değerlendirerek Sultanbeyli Aydos Ormanları'na gelen polis ekipleri yakılarak bırakılmış bir kadın cesedi ile karşılaştı. Tanınmayacak haldeki kadının kimliğinin belirlenmesi için araştırma başlatılırken, cesedin yakınlarında Yağmur isimli bir firmaya ait 34 FF 6697 plakalı ücretsiz servis aracı terk edilmiş olarak bulundu.

Servis aracının sürücüsünün de kayıp olduğunun anlaşılması üzerine polis ve jandarma ekipleri ormanda arama çalışması başlattı. Bir süre ormanda başka ceset olup olmadığını araştıran polis ve jandarma ekipleri arasında daha sonra yetki tartışması başladı. Ormanlık bölgenin polisin mi, yoksa jandarmanın mı bölgesi olduğuna karar verilemediği için arama çalışmalarına ara verildi. Bölgenin kimin sorumluğunda olduğunun belirlenmesinin ardından arama çalışmalarının devam edeceği belirtildi.