BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Orlando Bloom'dan Miranda Kerr'e ağır misilleme!

Ünlü oyuncu Orlando Bloom dün gece magazin basınına yansıyan fotoğrafları ile gündeme bomba gibi düştü.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü oyuncu Orlando Bloom ile güzel şarkıcı Selena Gomez'in geçtiğimiz gün Los Angeles'da birlikte görüntülenmesi magazin basınına bomba gibi düştü. 

İntikam soğuk yenen bir yemektir. Ünlü şarkıcı Justin Bieber ile Avustralyalı Victoria's Secret modeli Miranda Kerr ile kameralara yansıyan samimi görüntülerinin intikamı geçtiğimiz gece alındı. 30 yaşındaki ünlü model Miranda Kerr oyuncu Orlando Bloom ile evli olduğu süre içerisinde iç çamaşırı defilesinde Justin Bieber ile ekranlara yansıyan samimi görüntüler zamanında magazin basınında büyük yankı uyandırırken ünlü oyuncu Orlando Bloom öcünü geçtiğimiz gece aldı. 

2.20140429151511.jpg

Yüzüklerin Efendisi ve Karayip Korsanları serisinin başarılı oyuncusu Orlando Bloom geçtiğimiz gece ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın sevgilisi Selena Gomez ile Los Angeles'da birlikte görüntülendi.Chelsea Handler'ın şovundan sonra Los Angeles'daki sokak kaldırımında birlikte otururken görüntülenen ikili magazin basınına bomba gibi düştü. Kameralar tarafından görüntülendiklerini anlayan Selena Gomez yüzünü örterken ünlü oyuncu Orlando Bloom sinirli bir şekilde ortamı terk etti.

1.20140429151756.jpg

Ayrıca ünlü ikilinin gösteri sonrasında bir araya geldikleri ortak arkadaşlarının paylaştığı instagram fotoğraflarında samimi bir görüntü verirken şov sırasında içerde bulunanların verdikleri bilgilere göre ikilinin gece boyunca birbirleri ile yakın ilişkileri magazin basınına bomba gibi düştü.

4.20140429152010.jpg

Orlando Bloom ve Selena Gomez ikilsinin samimi halleri magazin basınına bomba gibi düşerken magazin basınında geniş yer tutan haber Orlando Bloom'un intikamını aldığı şeklinde yorumlandı. İntikam soğuk yenen bir yemektir başlığı altında yayınlanan intikam haberinde Justin Bieber'ın 2012 yılındaki Miranda Kerr buluşmasında bu denli samimi olmadığı fakat aynı şeyin Orlando Bloom ve Selena Gomez için geçerli olmadığı belirtildi. Yaşanan skandal dolu olay hakkında ünlü model Miranda Kerr ve halen Selena Gomez ile birlikte olan Justin Bieber'ın konu hakkında ne gibi bir açıklama yapacağı merakla bekleniyor....

3.20140429152244.jpg