BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Orhan Baba 38 yıllık aşkını anlattı!

41. sanat yılını kutlamaya hazırlanan Orhan Gencebay ile hayat arkadaşı Sevim Emre, Bodrum’daki evlerinin kapılarını geçtiğimiz günlerde Quality of Magazine’e açtı. İkili, dergiye verdikleri röportajda yıllara meydan okuyan aşklarını anlattı.

Abone ol

SEVİM EMRE: ORHAN’I İLK GÜNKÜ GİBİ SEVİYORUM

Beraberliğimizde 38 seneyi geride bıraktık. Orhan’ın beni en çok etkileyen yönleri efendiliği, insanlığı ve hayata bakışı... Sevgi dolu bir insan. Ara sıra beni sinirlendirse de onu hâlâ ilk günkü gibi seviyorum ve hiçbir şeye değişmem. Orhan’a “Aşkım” diye hitap ederim, Orhan’da bana “Yavrum” ya da “Sevim Hanım” der.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN 

ORHAN GENCEBAY: AŞKIN TARİFİ YOKTUR

Sevim Hanım’la hayat arkadaşlığımız neredeyse koca bir ömür... O yüzden bunu kelimelerle anlatmak çok zor. Aşkın tarifi yoktur, aşk yaşanır. Biz de 38 yılı böyle geçirdik. Sevim’e olan aşkımı şarkı yaptım ama, biliyorsunuz. Altı sene önce yazdığım “Doğum Günü” isimli şiiri besteledim, klipte de birlikte oynadık: Bugün senin doğum günün/ Sana dargın olamam ki/ Şu gönlümü kırsan bile/ Kıran sensin diyemem ki/ Kaç yıl kaldı yaşanacak/ Doğum günü kutlanacak/ Değer mi kalp kırılacak/ Ben seni hiç kıramam ki...