BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,69
ALTIN 2.407,89
HABER /  GÜNCEL

Org.Kıvrıkoğlu ilk kez konuştu

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu sınır birliklerini denetleyecek

Abone ol

Hakkari'deki son PKK saldırıları ve yaşanan çatışmalar, peş peşe gelen şehit haberleri sonrası Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu Hakkari'ye gitti.

5 ASKER ŞEHİT OLMUŞTU

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'ne bağlı Bağlar ile Zorgeçit köyleri arasında askeri konvoyun geçişi sırasında yola döşenen mayınların patlaması sonucu 5 asker şehit olmuş, 7 asker de yaralanmıştı.

KIVRIKOĞLU İLK KEZ KONUŞTU

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hayri Kıvrıkoğlu, “Türk ordusu, Türk Silahlı Kuvvetleri halkın, bölgenin emniyetini sağlamakla üstlenmiş olduğu göreve devam edecektir” dedi. Hakkari'ye gelen Orgeneral Kıvrıkoğlu, Vali Orhan Alimoğlu'nu ziyaret etti. Kıvrıkoğlu, yaptığı açıklamada, beraberindeki komutanlar ile bölgedeki birlikleri denetleyerek operasyonları kontrol ettiklerini söyledi.

Kıvrıkoğlu, şöyle konuştu:

Bölgedeki faaliyetlerimiz aralıksız devam edecektir. Dünkü faaliyetlerde maalesef 5 şehidimiz var. Ama bölücü terör örgütüne de çok büyük zayiat verilmiştir. Birliklerimiz kahramanca karşı koymuş, gerekli her türlü önlem alınmıştır. Bizler her zaman halkımızın yanındayız. Halkımız endişelenmesin. Türk ordusu, Türk Silahlı Kuvvetleri halkın ve bölgenin emniyetini sağlamakla üstlenmiş olduğu göreve devam edecektir.