BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,45
ALTIN 2.488,21
HABER /  MAGAZİN

Onurcan Özcan kimdir nereli kaç yaşında neden öldü

Türkiye, Şile açıklarında bulunduğu tekne alabora olduktan sonra bir süre aranan, ardından cansız bedenine ulaşılan genç şarkıcı Onurcan Özcan'ı konuşuyor. Hayatını kaybeden genç şarkıcı Onurcan Özcan kimdir nereli kaç yaşında Onurcan Özcan neden öldü işte detaylar.

Abone ol

ŞİLE'de bir fiber teknenin alabora olup batması sonucu 1 kişinin öldüği 1 kişinin kaybolduğu açıklanmıştı. Kayıp olan kişinin ise, özellikle sosyal medyada paylaştığı şarkılarla tanınan, genç şarkıcı Onurcan Özcan olduğu anlaşılmıştı. Arama kurtarma ekibi saatlerce Onurcan Özcan'a ulaşmaya çalıştı. Nihayet Onurcan Özcan'a ulaşıldı ancak kara haber geldi. Onurcan Özcan hayatını kaybetti. Peki Türkiye'nin tekne kazasıyla duyduğu genç şarkıcı Onurcan Özcan kimdir nereli kaç yaşında Onurcan Özcan öldü mü? İşte detaylar.

TEKNE ALABORA OLDU HAYATINI KAYBETTİ;  Şile'den denize açılan fiber teknenin batması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, genç şarkıcı Onurcan Özcan ise denizde kaybolmuştu. Alınan bilgiye göre, İmrenli Koyu'ndan denize açılan 5 kişinin içinde bulunduğu tekne, kıyıdan yaklaşık 300 metre açıkta, henüz bilinmeyen bir nedenle alabora oldu.

Teknedeki Hasan Ekşi (23), Recep Gülyıldırım (26), Levent Sarı (30) ve Ulaş Sarı (23) yüzerek kıyıya çıktı. Bölgeye çağrılan sağlık ekiplerince, baygın olan Gülyıldırım'a ilk müdahale kıyıda yapıldı. Hastaneye kaldırılan Recep Gülyıldırım, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Saatlerdir aranıyordu şarkıcı Onurcan Özcan'ın cesedine ulaşıldı!Saatlerdir aranıyordu şarkıcı Onurcan Özcan'ın cesedine ulaşıldı!Saatlerdir aranıyordu şarkıcı Onurcan Özcan'ın cesedine ulaşıldı!Saatlerdir aranıyordu şarkıcı Onurcan Özcan'ın cesedine ulaşıldı!HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Arkadaşlarının teknede olduğunu belirttiği Onurcan Özcan'a (21) ise aramalara rağmen ulaşılamamış ve arama çalışmaları başlatılmıştı. İstanbul İl Jandarma Komutanlığı Sualtı Arama Kurtarma Timi, Sahil Güvenlik, Kıyı Emniyeti ve gönüllü arama kurtarma ekipleri tarafından denizde sürdürülen çalışmalara, Sahil Güvenlik helikopteri de havadan destek verdi.

Arama çalışmalarının başlamasının ardından genç müzisyen Onurcan Özcan'ın cansız bedenine ulaşıldığı bilgisi geldi. 

ONUR CAN ÖZCAN KİMDİR? Yirmi bir yaşındaki besteci, solist ve söz yazarı Onur Can Özcan, YouTube'da yayınladığı videolar milyonlarca kez tıklanan ve son dönemde gençler arasında popüler olan bir isimdi.

Özcan, özellikle "Yaramızda Kalsın", "Yalnızlığın Ezgisi", "Çilingir", "Kibrit", "Gülümse Kadın" ve "İntihaşk" gibi şarkılarıyla geniş kitleler tarafından tanınıyor.