BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.423,56
HABER /  MAGAZİN

Onun için kendilerini tehlikeye attılar

Tekirdağ'da konser veren Murat Dalkılıç'ı izlemek için hayranları otoyol kenarında, geçen arabalara aldırış etmeden eğlendiler.

Abone ol

Tekirdağ’da bir alışveriş merkezinin açılışında konser veren Murat Dalkılıç, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı. Otoyol kenarında duran gençler, tehlikeye aldırış etmeden Murat Dalkılıç konserini izledi. 

Tekirdağ’da bir alışveriş merkezinin açılışında sahne alan Murat Dalkılıç seslendirdiği parçalarla hayranlarını eğlendirdi. Yaklaşık bir saat sahnede kalan Dalkılıç, sergilediği sahne performansı ile de izleyicilerden tam not aldı. Sahnede sürekli şarkı söylerken dans eden Dalkılıç’ın terden sırılsıklam olduğu görüldü. Terli gömleği ile konsere devam eden Dalkılıç, gömleğini konser bitiminde değiştirdi.

haberici.20121105031356.jpg
Çoğunluğu üniversite öğrencilerinin oluşturduğu gençler canlarını hiçe sayarak yol kenarlarında konseri izlediler. Otoyoldaki araç trafiğine aldırış etmeyen bazı izleyiciler otoyolun kenarında konseri dinlemeyi tercih etti. Zaman zaman alkol alan dinleyicilerin yoldan geçen araçların korna sesleri arasında konseri izlemeye devam ettiği görüldü.