BIST 10.054
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.402,53
HABER /  MAGAZİN

Onun aşk hayatı biraz 'Duman'lı

İlişki durumum karışık' diyen Nejat İşler'e, Berrak Tüzünataç'tan karşılık gecikmedi. İşte Berrak Tüzünataç'ın intikamı...

Abone ol

İlişki durumum karışık' diyen Nejat İşler'e, Berrak Tüzünataç'tan karşılık gecikmedi. Güzel oyuncu, Duman'ın gitaristiyle Bebek'teydi...

Oyuncu Nejat İşler ile bir ayrılıp bir barışan Berrak Tüzünataç, önceki gün Bebek'te bir erkekle iki saat boyunca baş başa kahvaltı yaptı. Fotoğraflarının çekildiğini fark edenBerrak Tüzünataç, gazetecilerin "Yanındaki bey arkadaşınız mı?" sorusundan rahatsız oldu. Güzel oyuncu, "Ben hiçbir zaman yanımdaki kişinin kim olduğunu söylemedim, şimdi de kim olduğunu size söylemeyeceğim" dedi.

BARDA TANIŞTILAR

Öfkesine hakim olamayan Tüzünataç, "Hayal gücünüzü kullanın" diyerek agresif tavırlar sergiledi. Nejat İşler'le birkaç gün önce el ele poz veren Berrak Tüzünataç'ın adını sakladığı kişinin, Duman grubunun gitaristi Ari Barokas olduğu ortaya çıktı. Barokas ile Berrak'ın güzel oyuncunun müdavimi olduğu Beyoğlu'ndaki bir barda kısa süre önce tanıştığı konuşuluyor.

RAHATSIZ OLDULAR

Güzel oyuncu Berrak Tüzünataç'ın gazetecileri görünce keyfi kaçtı. Duman grubunun yakışıklı üyesi Ari Barokas da tıpkı güzel oyuncu gibi fotoğraflarının çekilmesinden rahatsızdı. Keyfi kaçan ikili, kahvaltılarını hızlıca bitirip Bebek'te alışveriş turuna çıktı.