BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.441,24
HABER /  GÜNCEL

Onu bunu değil Company dinle!

Ulusal radyo ve reklam veren firmaların yeni iş ortağı radyo reklam ajansı kuruldu...

Abone ol

Ulusal radyoların ve reklam veren firmaların yeni iş ortağı, radyo reklam ajansı, RADIO COMPANY kuruldu !

Sektöre hızlı bir giriş yapan Radio Company profesyonel ve deneyimli kadrosu ile ulusal radyo reklam sektörüne yatırım yapıyor.

Uzun yıllardır sektörün içerisinde güvenilirliğini tartışmasız hale getiren Arzu Küfündür ve ekibi, yerel pazara hizmet verdiği Local Time şirketinden sonra şimdi sadece ulusal radyo reklam pazarına yönelik markalara/firmalara özel projeler ve hizmetler sunan radyo reklam ajansı RADIO COMPANY’i kurdu.

RADIO COMPANY ekibinin yapacağı çalışmaların başında markalara özel radyo reklam projeleri üretmek geliyor.

Bunun yanı sıra, RADIO COMPANY bünyesinde müşterilere verilecek diğer hizmetler ise; program sponsorlukları, jingle prodüksiyonları, medya planlama & satınalma hizmetleri (spot, proje, sponsorluk…vs), pazar ve rakip analizleri, raporlama hizmetleri…

RADIO COMPANY’nin portföyünde şu an Carrefoursa, Fersan, Remax, Ender, Petrol-İş, CNR, Days in Colors, Subaru, Sultan, Panda, İpek, Anavarza, Aidata, Kiptaş, Vaillant, Asus, Gima, Uno, Tansaş, Bifa, Alarko, LG, Dardanel, Setur, Kentucky Fried Chicken, Pizza Hut, Tek Süt, Berko İlaç vb. gibi farklı sektörlerden pazar lideri ve itibarlı reklamveren firmalar yer alıyor.